Or Síntesi 4 nm de grandària controlada (Au) de nanopartícules propietats optoelectròniques únics, aplicat a la fotovoltaica orgànica, Sondes sensorials, agents terapèutics, Drug Delivery En biològiques i aplicacions mèdiques, conductors electrònics i Catàlisi

Or Síntesi 4 nm de grandària controlada (Au) de nanopartícules propietats optoelectròniques únics, aplicat a la fotovoltaica orgànica, Sondes sensorials, agents terapèutics, Drug Delivery En biològiques i aplicacions mèdiques, conductors electrònics i Catàlisi

ETEB Technology, un dels principals fabricants i proveïdors a la Xina, ara li porta qualitat i or (Au) de nanopartícules de síntesi 4 nm de grandària controlada propietats optoelectròniques úniques fiables, aplicat a la fotovoltaica orgànica, sondes sensorials, agents terapèutics, l'administració de fàrmacs en biològic .. .

Detalls del producte

ETEB Technology, un dels principals fabricants i proveïdors a la Xina, ara li porta qualitat i fiable grandària controlada síntesi 4 nm d'or (Au) de nanopartícules propietats optoelectròniques úniques, aplicat a la fotovoltaica orgànica, sondes sensorials, agents terapèutics, l'administració de fàrmacs en mèdica i biològica aplicacions, conductors electrònics i catàlisi. Benvingut a comprar els productes a granel de qualitat amb nosaltres i comandes personalitzats també són benvinguts.

nanopartícules d'or


Mida de les partícules: 4 nm

L'or coloidal és una sol o col·loïdal suspensió de nanopartícules d'or en un fluid, normalment aigua. El líquid és en general ja sigui un color vermell intens (per partícules de menys de 100 nm) o blau / púrpura (per a les partícules més grans).

A causa de les propietats de reconeixement molecular òptica, electrònica, i úniques de les nanopartícules d'or, que són l'objecte d'una investigació substancial, amb aplicacions en una àmplia varietat d'àrees, incloent la microscòpia electrònica, l'electrònica, la nanotecnologia, [3] [4] i materials ciència.

Les propietats de les nanopartícules d'or col·loïdals, i per tant les seves aplicacions, depenen en gran mesura de la seva grandària i forma. [5] Per exemple, les partícules en forma de vareta tenen tant transversal i longitudinal pic d'absorció, i l'anisotropia de la forma afecta la seva auto-acoblament.


Aplicacions

microscòpia electrònica

El subministrament de fàrmacs

la detecció de tumors

La teràpia gènica

agents fototermales

La detecció de gas tòxic

Biosensor basat en nanopartícules d'or

biosensor òptic

biosensor electroquímic
Un parell de:Pasta-SP1011 plata Següent:SF-130 pasta de plata per a la serigrafia i s'aplica en contacte elèctric, interruptor de membrana, teclat, Junta Fundació Politècnica de Catalunya

Investigació