Tinta conductiu mercats 2017-2027: Previsions, tecnologies, jugadors

- Aug 21, 2017-

Londres, 17 de juliol de 2017/PRNewswire / - previsions de mercat deu anys segmentats per aplicacions i materials, aplicació crítica i valoració de tecnologia, empresa perfils

El mercat de les tintes conductives seran més de 1.900 tones el 2017

 

Descarregar l'informe complet: https://www.reportbuyer.com/product/4727849/

 

 

 

Aquest informe proporciona vista més complet i fidedignes del 1900 tintes conductores de apt i el mercat de pasta, donant detallada deu anys mercat previsions segmentats per l'aplicació i el tipus de material. Les previsions de mercat es donen en tonatge i valor en el nivell de tinta.

 

Inclou ressenyes crítiques de tots els que competeixen tintes conductores i pasta tecnologies incloent-hi foc-tipus pastes, PTFs, làser per al tall o amb estampat fotos pastes, nanopartícules, stretchable tintes, en tintes motllo, coure, coure/plata aliatges, nanocarbons, i més. Aquí resumim la última actuació nivells/progrés, reptes de tecnologia, proveïdors claus, mercat objectiu existents i emergents i previsions si s'escau.

 

També proporciona una avaluació detallada de més de 25 sectors d'aplicació. Aquí, analitzem les necessitats de mercat / requisits, discutir la dinàmica empresarial, lideratge de mercat o tecnologia canviar tendències, solucions que competeixen, últim prototip del producte/llança, jugadors clau i previsions en tones i valor de mercat. Els mercats coberts inclouen la fotovoltaica, Tacte pantalla vora elèctrodes, automoció (defoggers, seient ocupació sensors, escalfadors de seient, etc.), en electrònica de motlle (Inici automoció, electrodomèstic, etc_, tèxtil electrònica i electrònica utilitzable, antenes 3D i impressió conformable, EMI blindatge, 3D electrònica impresa, substitució de ITO (híbrid, impressió directa, etc), impresa piezoresistive, capacitiva i sensors bio, PCB (DIY/aficionat, professional, llavor-i-plat), RFID (HF, UHF), TFT imprès i memòria, OLED i àrea gran il·luminació portada, flexibles i-readers i pantalles reflectants, àrea gran escalfadors (bateria, planta, seient, etc), bolígrafs conductives, digitalitzadors i més.

 

En l'informe també cobrim més de 130 empreses. Per a la majoria, ens proporcionen idees basats en intel ligència primària obtinguda a través d'entrevistes, visites, conferències exposició interaccions, les comunicacions personals i així successivament. De més de 50 oferim perfils completa entrevista empresa incloent-hi una detallada SWOT analista i índex d'IDTechEx. Aquestes empresa proporciona proporcionen idea de valor per l'empresa de posicionament, estratègia, oportunitats i reptes.

 

Intel·ligència de mercat sense competència i la comprensió del

Aquest informe es basa en anys d'investigació. En els últims cinc anys sols, nostres analistes han entrevistat més de 100 intèrprets d'indústria, visitar nombrosos usuaris / proveïdors a tot el món, van assistir més de 20 conferències/Exposicions rellevants globalment i va treballar amb molts intèrprets d'indústria per ajudar-los amb la seva estratègia cap a aquest mercat. Per exemple, només l'any passat vam visitar 10 fires a Japó, EUA, Taiwan, Corea, Alemanya, UK etcètera d'actualitzar el nostre informe. Abans d'això, nostres analistes tingué un paper actiu en comercialitzar conductiu pastes, especialment en la indústria fotovoltaica. Paral·lelament a això, IDTechEx ha organitzat el líders globals congressos i fires en electrònica impresa per a l'última dècada a Àsia, Europa i EUA. Aquests espectacles reunir la cadena de valor en electrònica impresa, incloent-hi totes les proveïdors tinta conductiu, impressores i usuaris finals. Això ens ha donat inigualable accés als protagonistes i la última intel·ligència de mercat.

 

A la recerca de la propera gran cosa

La indústria de tinta conductiva és encara a la recerca de la propera gran cosa. Adversos pressions competitives en els mercats de volum de nucli ha portat molts proveïdors de buscar noves oportunitats naixent. L'estratègia predominant és ara tenir com àmplia una cartera de producte possible, sembra múltiples mercats naixent, obtenint tant retroalimentació del client com sigui possible i establir xarxes de valor des del principi. Proveïdors també ara intensament veure un altre, ràpidament llançament de productes comparables que es tradueix en una erosió de la diferenciació. Això posa proveïdors en un compromís: d'una banda, volen mantenir en secret durant molt de temps per perfeccionar-los internament tecnologies, però, d'altra banda, cal prendre-la al mercat aviat perquè que anhelen Comentaris dels clients en nous mercats on ni les figures de mèrit ni les necessitats del client són ben coneguts. Tot i això, la indústria ha identificat múltiples àrees emergents d'aplicacions en el període 2013-2016 ja que pretén rejovenir-se.

 

Paisatge canviant de negoci

El mercat fotovoltaic volum farà bé a la primera meitat del 2017 gràcies a que s'acosta finals de pinsos-en-tarifa a la Xina. Això mostraran bona notícia per als proveïdors de pasta i pols, però la indústria seguirà sent que pot arribar a consum pic plata aviat en aquest molt preocupat cost de mercat competitiu que veu només innovació incremental. El mercat d'elèctrode de tall de pantalla de Tacte segueix estar en forma per la tendència perenne per estrènyer la boca. Aquesta tendència ja ha portat a la introducció de noves pastes amb estampat fotos i tallades a làser a aconseguir L/S de 20/20. Aquestes innovacions tinta han permès fins ara impressió competitiu, però la indústria segueix sent preocupat aquí massa que polvorització catòdica serà encara més d'una amenaça en els propers anys, com la L/S es redueix més.

 

Sorgeixen noves oportunitats de creixement

L'interès darrere dins floridura electrònica (IME) roman robusta. De fet la indústria és a la cúspide d'èxit després de diversos falsos comença. La primera onada de productes estan a prop es llencen al mercat, estan realçant les xarxes de valor, i els fabricants de volum són més compromès que mai.

 

El nombre de pastes elàstic en continua augmentant. Dos anys o així que fa només uns pocs proveïdors ofereixen tals tintes però el trimestre passat sol tenir interaccionem amb proveïdors com a mínim deu. Més basats en tinta e-productes tèxtils estan sent llançades però volums romanen petit i feble de la cadena de valor. No obstant això, la indústria té creixent impuls a mesura que busca la seva primera història d'èxit.

 

Aerosols i altres processos impressió sense contacte són ara un competidor important per a la impressió d'antenes i altres rastres conductors en objectes 3D. La capacitat de producció ara existeix, sobretot en Àsia i molts proveïdors de material s'han classificat els productes amb aquests procés. Progrés comercial es troba continuar aquí. EMI blindatge es perfila com a nova zona d'interès. Esperem que el nombre de fitxes amb conformable recobriments blindatge EMI en electrònica de consum per augmentar ràpidament.

 

La competició serà entre polvorització catòdica i polvorització de tinta, i dins de tintes la competència serà a mida de les partícules amb tintes nano oferint primesa, mentre que altres ofereixen menors costos. Directament pel·lícules impreses malla metàl·lica amb linewidths per sota de 5um ara són possibles, encara que la majoria dels prototips encara a la fase pilot. No obstant això, que representen un risc a llarg termini a altres processos de malla metàl·lica en un sector cada vegada més sensibles al cost. Diverses tecnologies nanopartícules de plata TCF ha perdut impuls comercial, però estan sorgint nous novel·la per prendre el seu lloc. Solucions híbrides també continuar amb el seu progrés comercial de parada-arrencada.

 

En les aplicacions d'automoció com sensors de ocupació seient impresa, impresos sensors capacitives per a mòduls infotainments i escalfadors de seient continuarà en gran part seu progrés. Els esforços per desenvolupar i comercialment foggers de finestra d'impressió en substrats policarbonat també reforçarà, mentre imprès de malla metàl lica per a finestra de foggers apareix en el full de ruta-etapa primerenca tecnologia de comandant que els OEMs.

 

Electrònica impresa 3D (3DPE) continua sent una primera oportunitat de innovació. El nombre de 3DPE dedicat impressores està situat a l'alça, mentre que els proveïdors de tinta desenvoluparà baixa temperatura tintes compatibles amb una varietat de substrats. Impressores d'aficionat/DIY PCB veurà disminuïda interès com el brunzit es dissipa, mentre l'impressores adreçat al final del mercat professional lentament penetra el mercat. L'enfocament llavor-i-placa PCB es convertirà en tecnològicament més madur, però es lluita per trobar un avantatge de cost suficient per forçar un canvi generalitzat.

 

Imprès àrea gran piezoresistive, capacitiva i biosensors s'estableixen a esdevenir un dels constituents més gran de la gran indústria electrònica impresa. Aquí, s'utilitzarà tintes com imprès autobús bars i interconnectar. Malgrat les millores tecnològiques, transistor imprès i memòria romandran a la recerca d'aplicacions. Fórmules especials per a impresos backplane interconnecta en e-lectors flexibles i pantalles flexibles veure petit auge en el curt a mitjà termini. Matrius de gran àrea LED amb impressió lentament trobarà seu camí en el mercat encara que segueix sent competència de FPCB, mentre que el principal repte serà desenvolupament i venda de productes d'il·luminació final.

 

Hi ha nombroses altres aplicacions que s'estan desenvolupant per enganxar conductiu que considerem en el nostre informe en detall. Els exemples inclouen calefacció, escalfadors pack i planta de piles, windows freqüència selectiu i molts més. Ningú vol quedar darrere d'aquests mercats però representen les oportunitats de creixement futur. De fet, com mostrada sota, previsions de recerca IDTechEx que aquests sectors emergents creixi fins a esdevenir gairebé un $400m mercat oportunitat per 2027. Ara navegar el vaixell i ningú vol quedar. És per això que les empreses són ara dedicar recursos, itereu formulacions i desenvolupament comercial ecosistemes. És per això que l'empresa conductiva tinta ha arribat viu una altra vegada.


Un parell de:Mercat de plataformes de nanopartícules Següent:Informe d'investigació de mercat de nanopartícules de plata