Fa catalítica cristalleria Metall Recycling Fàcil

- Apr 06, 2017 -

Flascons amb nanopartícules incorporades permet als químics per facilitar la reutilització de catalitzadors valuosos

Material de vidre de laboratori amb una funció de nanopartícules de pal·ladi   fa reciclar i reutilitzar els catalitzadors de metalls valuosos més fàcil que mai.

Metalls com el platí o l'or pot catalitzar un munt de reaccions químiques, però són cars, de manera que els químics reutilitzen i els reciclen. En general, el catalitzador sòlid ha de ser separat per filtració i es va purificar després d'una reacció, que pot significar part es perd i la recuperació pot ser particularment difícil si qualsevol dels productes de reacció és sòlid també.

114875_shutterstock_522023443.png


ara   Xiang Fei   de la Universitat Nacional de Singapur i els seus col·legues han recobert matrassos amb nanopartícules de pal·ladi, el que significa els químics poden simplement buida i esbandir el recipient de reacció i després usar-los per catalitzar la següent reacció.

Com nanopartícules de metall no s'adhereixen al vidre, l'equip de Fei va cobrir el got amb una catifa microescala feta de nanofilamentos de silicona i se'ls revesteix amb una proteïna enganxosa similar als 1 musclos utilitzen per adherir-se a les superfícies. El matràs recobert encara reaccions catalitzades de manera eficient després de ser utilitzat 20 vegades, mentre que l'eficiència d'un catalitzador comercial cau significativament després que ha estat reciclat només una vegada.

L'equip de Fei va veure cap disminució en l'eficiència del flascó catalítica quan s'utilitza per produir diversos grams de producte, però no és clar encara si el mètode funcionaria en els reactors de mida industrial.

Un parell de:Electrocristalización: El gran avanç en or de nanopartícules d'Investigació Següent:Mitjançant Impressió Inkjet construir Circuits intel·ligent híbrids flexibles