En col·laboració electrònica impresa investigació i aplicació

- Mar 15, 2017 -

51.jpg

DuPont Electrònica i Comunicacions ( DuPont ) i Holst Centre han anunciat la tercera extensió de la seva reeixida col·laboració a llarg termini, que se centra en materials avançats per a la indústria de l'electrònica impresa. Com a soci de ple dret en el programa de l'electrònica impresa, DuPont aportarà nous materials i mostres d'investigació orientada cap a projectes actius de Holst a les àrees d'electrònica portàtils, electrònica en motlle, electrònica de consum i cura de la salut.


"Estem encantats d'ampliar la nostra col·laboració amb Holst Centre , continuar treballant junts en la promoció de nous desenvolupaments en l'electrònica impresa," va dir Kerry Adams, imprès responsable del segment de mercat de l'electrònica, de DuPont . "A més d'avanç de la tecnologia, la col·laboració ens proporciona informació valuosa sobre les necessitats i requeriments dels altres socis Holst, inclosos els usuaris finals i proveïdors d'equips, el que permet la innovació oberta i accelerar el desenvolupament i aplicació del producte."


En la següent fase, l'èmfasi de la col·laboració serà el desenvolupament i prova dels sistemes materials complementaris complets i crear amb èxit manifestants de treball i prototips, amb el desenvolupament de productes comercials com l'objectiu final. En particular, la col·laboració se centrarà en les tintes de serigrafia i de raig de tinta electrònica i pastes, llit plana i processament de rotllo a rotllo, i forn convencional, així com sistemes de curat / sinterització fotònics.Durant la vida útil de l' DuPont / Holst Centre col·laboració, els resultats han inclòs el desenvolupament de noves tintes i pastes de nano-Ag, el que porta a la comercialització de DuPont 's millor en tinta classe conductora de plata de raig de tinta, PE410, anunciat i ofert a LOPEC a Munic, Alemanya, a l'abril de 2016. més recentment, Holst van presentar la seva camisa de disseny intel·ligent portàtil a la DuPont estand a l'Expo Wearables a Tòquio, Japó, a partir de gener 18-20, 2017. Altres èxits han inclòs l'aplicació amb èxit de DuPont tintes i pastes que permeten la producció de peces intel·ligents, sensors flexibles i envasos metges ampolla intel·ligent, així com l'electrònica en el motlle, i fotovoltaica orgànica (OPV) i demostracions d'il·luminació Organic Light Emitting Diode (OLED) i prototips.
"La col·laboració entre DuPont i Holst Centre continua impulsant avenços interessants en l'electrònica impresa," va dir Jeroen van den Brand, director del programa '' Printed Electronics, Holst Centre . "Estem molt contents de continuar explorant noves tecnologies i oportunitats costat d'un líder reconegut de la indústria."


Holst Centre és un centre de D que desenvolupa tecnologies genèriques per a les tecnologies sense fils de sensors i l'electrònica flexible, que contribueixen a respondre als reptes socials mundials en la cura de la salut, estil de vida, la sostenibilitat i la Internet dels objectes independents-innovació oberta de R +. Una característica clau de Holst Centre és el seu model d'associació amb la indústria i el món acadèmic al voltant de plans de treball i programes compartits. És aquest tipus de fertilització creuada que permet Holst Centre per afinar la seva estratègia científica a les necessitats industrials. Holst Centre es va establir el 2005 per IMEC (Flandes, Bèlgica) i TNO (Holanda) amb el suport del Ministeri d'Afers Econòmics i el Govern de Flandes. Holst Centre compta amb més de 200 empleats de prop de 28 nacionalitats i un compromís de més de 50 socis industrials. Per obtenir més informació sobre Holst Centre, visiteu www.holstcentre.com

DuPont Electrònica i comunicació és un proveïdor innovador i d'alt volum principal de tintes electròniques i pastes que ofereix una àmplia gamma de materials impresos, electrònics disponibles al mercat avui en dia. La creixent cartera de tintes electròniques DuPont s'utilitza en moltes aplicacions, incloent la formació de traces conductores, elements de condensador i una resistència, i dielèctrica i encapsular capes que són compatibles amb moltes superfícies de substrats incloent polímer, vidre i ceràmica. Per obtenir més informació, visiteu http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont ha estat portant la ciència de classe mundial i d'enginyeria per al mercat global en forma de productes innovadors, materials i serveis des 1802. La companyia creu que col·laborant amb clients, governs, ONG i líders d'opinió, podem ajudar a trobar solucions a desafiaments globals com proveïment d'aliments saludables per a les persones de tot el món, la disminució de la dependència dels combustibles fòssils, i la protecció de la vida i el medi ambient. Per a més informació sobre DuPont i el seu compromís amb una innovació integradora, si us plau visiti http://www.dupont.com

Un parell de:Cambrios per accelerar l'adopció de plata nanocable globalment amb la creació de la Xina de CAM Següent:Electrònica impresa: plataforma de sensors RFID i pel·lícules funcionals flexibles per al processament automàtic