Tinta conductiu mercats 2016-2026: Previsions, tecnologies, jugadors

- Jan 11, 2017 -

NOVA YORK, 12 desembre de 2016/PRNewswire /Floc, nanopartícules de plata, coure tintes i pastes, grafè de plata i més enllà

Aquest informe proporciona vista més complet i fidedignes de les tintes conductores i pasta de mercat, donant detallada deu anys mercat previsions segmentats per l'aplicació i el tipus de material. Les previsions de mercat es donen en tonatge i valor en el nivell de tinta. També inclou ressenyes crítiques de tots els que competeixen tintes conductores i pasta tecnologies incloent-hi pastes de foc-tipus, PTFs, nanopartícules de plata, tintes elàstic, tintes IME, coure i més.

Aquest informe també dóna anàlisi de totes les existents i emergents objectiu aplicacions basades en fets i perspicaç. Per a aplicacions d'objectiu, proporciona una valoració i/o el temps dels mercats adreçable, les principals tendències i reptes, últims resultats i llançaments de prototip/producte i la idea de IDTechEx sobre el potencial de mercat.

Oferim una anàlisi detallada de com a mínim 17 existents i emergents aplicació sectors incloent cèl·lules solars de silici, cordons de RFID UF/UHF, Tacte elèctrodes de tall de pantalla, electrònica d'automoció, in-Mold, teixits intel·ligents, antenes 3D, 3D impresa electrònica, impressores d'escriptori PCB, substitució de ITO, OLED il·luminació i altres.

Totes les nostres previsions de mercat es construeixen utilitzant els models que es basen en aportacions indústria principal de IDTechEx entrevistes i visites d'empresa i de la indústria prèvia experiència a IDTechEx. Clarament podem estructuren i justificar els supòsits, racionals, tendències i punts de dades reals apuntalament totes les nostres previsions. El nostre informe ofereix més de 50 perfils de companyia basada en l'entrevista

Visió de intel·ligència i mercat sense competència empresarial

Aquest informe es basa en anys d'investigació. Nostres analistes tenen molts anys d'experiència prèvia i estaven al capdavant de l'empresa tintes conductives o enganxa, jugant un paper important en la creació d'una indústria de bilions de dòlars. En els últims cinc anys sols, el nostre equip ha entrevistat i perfilat de més de 50 usuaris i productors de diferents tipus de tintes conductores i pastes. Cada any hem après més sobre el mercat i afinat la nostra anàlisi, comprensió i previsions.

Paral·lelament a això, IDTechEx ha organitzat el líders globals congressos i fires en electrònica impresa per a l'última dècada enÀsia,EuropaiEUA. Aquests espectacles reunir la cadena de valor en electrònica impresa, incloent-hi totes les proveïdors tinta conductiu, impressores i usuaris finals. Això ens ha donat inigualable accés als protagonistes i la última intel·ligència de mercat.

Tintes conductores i pasta de negoci: tot està canviant

El mercat de tintes i pastes conductor arribarà gairebé$1 .7ba 2026 a preus de metall actuals. Microdimensionat plata pastes conductores dominarà el mercat, control de gairebé la totalitat del mercat en 2016. Plata nanopartícules voluntat però esdevenir cada vegada més competitiu, ús de trobar en una gamma de mercats emergents sectors aplicacions per convertir-se en un$80mmercat a 2026. Coure seguirà sent una tecnologia relativament immadur però va a aconseguir un èxit limitat com s'instal·len nous sistemes de curació per obrir la porta a coure tinta vendes.

La indústria de plafó solar serà 1,5 mercat de tona k en 2016 per pastes conductores de cocció tipus serigrafiats. En el nivell de pasta, un nou grup de proveïdors aviat arribarà a dominar aquest negoci, mentre que en el nivell de pols dels usuaris obligarà a través d'un proveïdor més diversificada base. El mercat d'elèctrode de tall de pantalla de Tacte continuarà la seva decadència. La linewidth-més-espaiat (L/S) ha disminuït fins a 20/20, empenyent la pantalla d'impressió amb PTFs estàndards més enllà dels seus límits i obrir la porta a fotocurables pastes. Gravat basat en tècniques trobareu oportunitats addicionals com la boca és més estret, mentre PTFs estàndards es conserven alguns compartir al baix cost final del mercat.

Sensors de sensors d'ocupació de cotxe, piezoresistive impresos sensors i algunes versions de sensors de glucosa es mantindrà un substancial nínxol de mercat per a pastes conductores, com es el sector automoció amb la seva agrupació mixta d'estancament tradicionals i d'alt creixement noves aplicacions. Mercats d'Antena HF i UHF RFID creixerà, però veure la quota de mercat relatives de tipus tinta transformar en la propera dècada. Antenes 3D elaborats amb impressió aerosol seguirà guanyant força. Aquest enfocament competirà frontalment amb MIG (modelat interconnectar dispositius) tècniques i es convertirà en un jugador important en el mercat d'electrònica de consumidor. Malla de metall com a alternativa ITO farà incursions lents malgrat el període pendent de consolidació en la indústria TCF, creant demanda de nanopartícules de plata utilitzada en omplir o imprimir les línies fines.

Nous mercats es emergeixen i crear nous requisits de rendiment. In-Mold electrònica requerirà tintes que podeu estirar i sobreviure del procés de modelat/termoconformat. Tèxtil electrònics requerirà tintes que són veritablement stretchable i suportar cicles repetits de rentat. Electrònica impresa 3D i impressores d'escriptori PCB haurà la conductivitat alta i baixa temperatura tintes per obrir noves possibilitats prototipatge impressores 3D i dissenyadors de circuit. Tots aquests mercats estan preparats per un creixement ràpid sempre innovacions de tecnologia pot satisfer l'atracció del mercat.

Projeccions de deu anys mercat dividir per aplicació. Contacti amb nosaltres per als valors exactes. Tingueu en compte que tinta preus vendes han declinat gràcies a una disminució en els preus de la ferralla crus però també pressionats marges, ocasionant una disminució en les nostres previsions d'ingressos.


Què aquest informe proporcionar?
1. deu anys previsions de tintes conductores i pastes segmentats per tipus de material (plata nano, PTF, Cu, etc.) i l'aplicació del mercat. Les previsions són proporcionats en volum i dòlars.
2. perfils entrevista empresa 50 proveïdors i usuaris. Perfils d'empreses proporciona un fons històric d'empresa i tecnologia crítica i revisió de model de negoci. El perfil més inclou una detallada anàlisi FODA els analistes de IDTechEx
3. la revisió i avaluació de totes les tecnologies principals tinta conductiu incloent foc-tipus pastes, PTFs, tintes nano, tintes elàstic, tintes IME, coure, etc.
4. avaluació d'aplicació detallada sovint incloent visió IDTechEx i avaluació, progrés estat-de-la-tècnica i comercial, anàlisi d'altres tecnologies, tendències de mercat i preus, protagonistes, mercat adreçable mida i projeccions de deu anys de mercat per a:
a. energia fotovoltaica
b. Tacte d'elèctrodes de tall de pantalla (segmentats per tipus de dispositiu)
c. automoció (de frosters, ocupació sensors, escalfadors de seient, etc.)
antenes 3D m.
e. anunci de l'UHF Antena HF RFID
f. stretchable tintes per a tèxtils electrònics
g. in-Mold tintes electrònica
h sensors glucosa i piezoresistive
electrònica impresa 3D i.
j. impressió de PCB escriptori
k. substitució de ITO
l. il·luminació d'OLED
m. bolígrafs conductives
n. altres
Llegir l'informe complet:http://www.Reportlinker.com/p04447369-Summary/View-Report.html

Sobre Reportlinker
ReportLinker és una solució d'investigació de mercat guardonat. Reportlinker troba i organitza les últimes dades del sector perquè pugui obtenir tota la investigació de mercat que necessita - instant, en un sol lloc.

http://www.Reportlinker.com


__________________________
Contactar amb clara:Clare@Reportlinker.com
NOSALTRES: (339)-368-6001
Intl: +1 339-368-6001


Un parell de:Nanocables d'argent i grafè s'uneixen per a exhibicions de pantalla de Tacte Següent:NANOCABLE "TINTES" PERMETRE PAPER PER IMPRIMIR ELECTRÒNICA BASADA