Tintes conductores en 2017: La següents grans coses

- Feb 05, 2017 -

La indústria de tinta conductiva és encara a la recerca de la propera gran cosa. Adversos pressions competitives en els mercats de volum de nucli ha portat molts proveïdors de buscar noves oportunitats naixent. L'estratègia predominant és ara tenir com àmplia una cartera de producte possible, sembra múltiples mercats naixent, obtenint tant retroalimentació del client com sigui possible i establir xarxes de valor des del principi.


Proveïdors també ara intensament veure un altre, ràpidament llançament de productes comparables que es tradueix en una erosió de la diferenciació. Això posa proveïdors en un compromís: una banda, volen mantenir tecnologies secret per molt de temps per perfeccionar-los casa, però, d'altra banda, cal prendre-la al mercat aviat perquè que anhelen Comentaris dels clients en nous mercats on ni les figures-de-mèrit ni les necessitats del client són ben coneguts.


Tot i això, la indústria ha identificat múltiples àrees emergents d'aplicacions en el període 2013-2016 ja que pretén rejovenir-se. Ara és, per tant, en la fase de seguiment en molts fronts. En aquest article, ens breument a esbossar el progrés en múltiples sectors emergents mentre també identificar les últimes zones moda aplicació naixent. Tingueu en compte que les aplicacions s'enumeren en cap ordre d'importància.


A conèixer els detalls sobre la indústria de tinta conductiu totes les últimes tecnologies com ara avaluació de més de 24 existents i noves aplicacions es refereixen a nostre informe en tinta conductiu mercats 2017-2027: previsions, tecnologies, jugadors. Aquest informe és la versió més actual del nostre informe exhaustiva que s'ha convertit en el referent de la indústria.

Energia fotovoltaica (PV): La indústria de PV es mantindrà el conductor principal volum/ingressos per tipus de cocció pastes. La indústria no va a alliberar-se de les tendències a llarg termini: baixos costos per Kg i innovació incremental per abaixar consum plata per hòsties. En general, podem esperar 2017 per ser l'any que serà testimoni d'un boom primera meitat gràcies a l'esperada final en pinsos-en-tarifes a la Xina; l'any quan la tendència a una pols diversificada oferta base continuarà tot i el domini de maker(s) japonesa no serà trencat; i l'any quan es dissipar la inversió xinesa anunciada 140 milions de dòlars de la indústria solar preocupacions del bust de un altre cicle.

Electrònica de tall de pantalla de tacte: aquesta indústria és impulsada pel cost i la pressió per estrènyer la boca. Aquesta indústria, en els últims dos anys, experimentat un canvi pas com tintes fotos curable i làser per al tall va començar a substituir films gruixuda polimèrics estàndard (PTFs) per permetre 20um o per sota de relacions de espaiat-sobre-linewidth (L/S). Aquestes tendències continuarà i més s'intensificarà la competència entre aiguafort i solucions d'impressió. En general, esperem que 2017 serà l'any quan el alçar trampa proveïdor fotos curable i làser de tall serà completa, condueix a la pèrdua de marge per tot arreu, i l'any quan nous processos més enllà de la pantalla impressió es prenen seriosament.

Dins floridura electrònica (IME): L'interès darrere IME roman robusta. La primera onada de productes estan a prop es llencen al mercat, estan realçant les xarxes de valor, fabricants de volum es dediquen més que mai, i el conjunt de materials és la transició més enllà de tintes conductores incloure transparents pel·lícules conductives, sensors, actuadors i així successivament. En general, esperem 2017 quan aplicacions IME finalment créixer després d'anys de damunt i fora comença l'any.

EMI blindatge: EMI blindatge es perfila com a nova zona d'interès. S'espera que el nombre de fitxes amb directa protecció blindatge EMI augmentar ràpidament en els propers anys. La competició serà entre polvorització catòdica i polvorització de tinta, i dins de tintes la competència serà a mida de les partícules amb tintes nano oferint primesa, mentre que altres ofereixen menors costos. En general, esperem 2017 per ser l'any quan es reuneixen els proveïdors més coneixements sobre el mercat necessita, establir relacions de client potencial i iniciar diversos nous processos de qualificació.

Impressió conforme: aerosols i altres processos impressió sense contacte són ara un competidor important per a la impressió d'antenes i altres rastres conductors en objectes 3D. La capacitat de producció ara existeix en la indústria, especialment a Àsia. Molts proveïdors de material també han qualificat seus productes amb aquests procés, encara que els usuaris finals ens diuen encara que la majoria excés promesa i lliurar menors sobretot en conductivitat nivells a baixa temperatura recuit. En general, esperem 2017 serà l'any de més materials millores incrementals i augment del volum de vendes malgrat els possibles reptes en mercats d'electrònica de consumidor de final.

Imprès transparents pel·lícules conductives: millores tecnològiques estan en la cúspide de permetre pel·lícules alt rendiment imprès malla metàl·lica amb linewidths per sota de 5um. Aquests desenvolupaments estan encara en la fase pilot amb mides web estrets o costos elevats, però no obstant això representen un risc a llarg termini a altres processos de malla metàl·lica en un sector cada vegada més sensibles al cost. Diverses tecnologies nanopartícules de plata TCF ha perdut impuls comercial per empresa fallides i problemes de tresoreria, però estan sorgint nous novel·la per prendre el seu lloc. En general, esperem 2017 per ser l'any quan progrés solucions al llarg de l'escala de maduresa de tecnologia de malla imprès metall però no farà un impacte comercial.

Automoció: La indústria automotriu seguirà sent un mercat atractiu per als proveïdors de pasta amb línies ingressos previsibles a llarg termini. Aplicacions com sensors de ocupació seient impresa, impresos sensors capacitives per a mòduls infotainments o escalfadors seient en gran mesura continuarà seu progrés. S'intensificarà l'esforç per desenvolupar i frosters de finestra comercialment impresa sobre substrat de policarbonat. En general, també esperem 2017 per ser l'any quan s'anunciaran aplicacions IME per automoció interior i l'any quan malla de metall imprès per frosters de finestra apareixerà a la roadmaps early stage tecnologia de comandant que els OEMs.

Tintes elàstic més enllà del tèxtil electrònica: tintes Stretchable també es pot utilitzar en aplicacions més enllà de teixits intel·ligents com flexible stretchable juntes de circuits o dispositius mèdics. En circuits molt flexibles, flexible o elàstic, circuits impresos poden lliurar funcionalitat, tot i que encara que poden patir les deficiències habituals de conductivitat limitat, resolució de brea i solderability. En medicina dispositius, particularment quan llarga i elàstic interconnecta són necessaris per a la comoditat d'ús, línies imprès pot tenir un avantatge. En general, esperem 2017 per ser l'any quan FPCBs no imprès existents continuarà dominant.

3D impresa electrònica (3DPE): hem identificat 3DPE com un front de oportunitat d'innovació en l'àrea de tinta conductiva. 3DPE la idea és combinar la impressió 3D de plàstics amb impressió de tintes conductores crear formes 3D personalitzats amb circuits arrelat. Això permetrà el disseny i la impressió 3D i #39; smartand #39; objectes. L'oportunitat d'innovació és en l'establiment de menor conductivitat tintes i bona adhesió a una varietat de substrats plàstics. En general, esperem 2017 per ser l'any quan veiem més equips 3DPE introduït al mercat i l'any quan veiem l'anunci de tinta productes dirigits específicament a aquest mercat.

PCBs impresa impresos PCB: Rebut un renovat interès en 2016. Això va ser gràcies als esforços augment als voltants impressió inkjet senzill, doble i multicapa PCBs dirigit a l'aficionat i acaba professional del mercat. L'ús de l'enfocament d'impressió-i-plat fent PCBs també segueix sent és afinat per moltes empreses, principalment al Japó i Corea. La tecnologia és més madur que abans però els avantatges de costos no són encara prou perquè una alternativa convincent a la més madura, més fiable i més alta tecnologia correspon volum. En general, esperem 2017 per ser l'any quan el bombo al voltant de les impressores de PCB aficionat/bricolatge es calmen, mentre continuarà seva lent professionals impressores de PCB multicapa i penetració de petita escala. El progrés de la tecnologia en impressió-i-plat també continuarà en el fons, en gran mesura en laboratoris asiàtics, sense comercial notables llança.

Imprès transistors i memòria: transistor imprès i memòria són, en certa manera, una vella idea d'aplicació. Transistors de impreses no han pogut compleixi les seves promeses. Ara, tanmateix, el progrés de la tecnologia, especialment del Japó, és prou prometedor per revifar l'interès en el tema. Aquí, la bona impressió de línies estretes serà necessari. Memòria impresa també ha estat en la producció semi-comercial durant anys i ara millor es tracten les qüestions al voltant de rendiment. En general, esperem 2017 per ser l'any quan continua la recerca d'aplicacions úniques de transistors de imprès i memòria, i l'any quan convertit en proveïdors de tinta més compromès amb impressores millor personalitzar les seves ofertes.

Gran àrea LED d'il luminació matrius: L'activitat comercial als voltants àrea gran LED matrius d'impressió s'està començant a recollir. Havia estat la base de la tecnologia en la fabricació dels últims 4-5 anys. Ara hi ha més usuari final interès i esforç més creatiu per empreses més amunt de la cadena de proveïdors de material. La tecnologia requisits són senzills, però no imprès solucions també esteu muntant un repte basat en la alta conductivitat i consum de poder més baix. Per tant, en general, esperem 2017 per ser l'any quan augmentar les vendes en aquest any encara que des d'una base molt petit.

Hi ha nombroses altres aplicacions que s'estan desenvolupant per enganxar conductiu que considerem en el nostre informe en detall. Els exemples inclouen àrea gran matrius/sistemes de Teledetecció, bateria pack i planta escalfadors, windows selectiu de freqüència i molts més. Consulteu el nostre informe conductiu tinta mercats 2017-2027: jugadors de previsions, tecnologies, per saber més sobre aquests mercats. Més informació a l'esdeveniment principal següent sobre el tema: imprès electrònica Europa 2017 el 10-11 maig 2017 a Berlín, Alemanya, organitzada per IDTechEx.

Un parell de:Electrònica impresa mercat s'espera arribar a milions de dòlars dels EUA$ 65.0 2024; Demanda d'envasament elegant joc de canvis per als competidors | TMR Següent:Nou híbrid tintes permeten electrònica impresa, Flexible sense sinterització