Les tintes conductores en 2017: les noves promeses

- Feb 28, 2017 -

f4.jpg La indústria de la tinta conductora es troba encara a la recerca de la propera gran cosa. Les pressions competitives adversos en els mercats de volum del nucli ha portat a la majoria de proveïdors a buscar noves oportunitats de nova creació. L'estratègia predominant avui és aconseguir la més àmplia gamma de productes com sigui possible, sembrant múltiples mercats naixents, obtenint la major retroalimentació del client com sigui possible, i l'establiment de xarxes de valor des del principi.

Els proveïdors també ara intensament miren un a l'altre, posant en marxa ràpidament productes comparables que es tradueix en una erosió de la diferenciació. Això posa als proveïdors en un compromís: d'una banda, que volen mantenir les tecnologies secret per molt temps per perfeccionar ells a la casa, però, d'altra banda, han de portar-lo al mercat a principis perquè anhelen comentaris dels clients en nous mercats on són ben coneguts ni les figures de mèrit ni les necessitats del client.

Malgrat tot això, la indústria ha identificat diverses àrees d'aplicacions emergents en el període 2013-2016, ja que busca rejovenir-se a si mateix. Ara és, per tant, en la fase de seguiment a través en molts fronts. En aquest article descriurem breument els avenços en múltiples sectors emergents, mentre que també la identificació de les últimes àrees d'aplicació naixents de moda. Recordeu que les aplicacions s'enumeren en cap ordre d'importància.

Per conèixer els detalls sobre la indústria de la tinta conductora que inclou totes les últimes tecnologies, així com l'avaluació de més de 24 aplicacions existents i emergents, consulteu el nostre informe sobre conductora de tinta Mercats 2017-2027: previsions, les tecnologies, els jugadors. Aquest informe és la versió més actualitzada del nostre informe autoritzada i completa que s'ha convertit en la referència de la indústria.

L'energia fotovoltaica (PV): La indústria fotovoltaica seguirà sent el principal impulsor de volum / ingressos per a pastes de tipus de tret. La indústria no s'alliberarà de les seves tendències a llarg termini: els baixos costos per Kg i d'innovació progressiva per reduir el consum de plata per hòstia. En general, esperem que 2017 sigui l'any que serà testimoni d'una primera meitat auge gràcies a l'esperada final de feed-in-aranzels a la Xina; l'any en què continuarà la tendència cap a una base diversificada de subministrament de pols tot i que el predomini del fabricant (s) Japonès no es trencarà; i l'any en què la inversió anunciada $ 140.000.000.000 de xinesos a la indústria solar va a dissipar les preocupacions d'un altre cicle de bust.

Toc d'electrònica de pantalla: Aquesta indústria està impulsat pel cost i la pressió per reduir el bisell. Aquesta indústria, en els últims dos anys, va experimentar un canvi de pas com tintes fotocurables i tallats amb làser van començar a reemplaçar les pel·lícules gruixudes de polímers estàndard (PTF) per permetre 20um o per sota de l'amplada de línia-sobre-separació proporcions (L / S). Aquestes tendències continuaran i la competència entre les solucions de gravat i impressió s'intensificaran encara més. En general, esperem que 2017 serà l'any en què el proveïdor de posada al dia a la foto-curable i tallat amb làser serà completa, el que porta a la pèrdua de marge al seu voltant, i l'any en què es prenen més seriosament nous processos més enllà de la serigrafia.

En el motlle de l'electrònica (IME): El darrere de les escenes d'interès a IME segueix sent robust. La primera onada de productes que estan a prop del seu llançament al mercat, les xarxes de valor s'estan millorant, els fabricants de volum estan més compromesos que mai, i el conjunt de material està en transició més enllà de tintes conductores per incloure pel·lícules transparents conductores, sensors, actuadors, i així successivament. En general, esperem que l'any 2017 quan les aplicacions IME, finalment, després d'anys de créixer dins i fora d'obertures.

Blindatge EMI: blindatge EMI està emergint com a nova àrea d'interès. S'espera que el nombre de fitxes amb la protecció directa de blindatge EMI per augmentar ràpidament en els propers anys. La competència serà entre el espurneig i polvorització de tinta, tintes i dins de la competència serà la mida de les partícules nano amb tintes que ofereixen la primesa, mentre que altres ofereixen costos més baixos. En general, esperem que 2017 sigui l'any en què els proveïdors es reuneixen més coneixement sobre la necessitat del mercat, establir relacions amb els clients potencials, i començar a alguns dels nous processos de qualificació.

Tèxtil electrònic (e-tèxtils): El nombre de pastes extensibles al mercat o en la fase de creació de prototips de l'última etapa va en augment. Fins fa dos anys o només uns pocs proveïdors ofereixen aquest tipus de tintes, però ara molts han demostrat capacitat. La cadena de valor d'e-tèxtil és encara feble, els preus encara massa alts i les tintes en general, enfronten la competència de solucions alternatives, com ara fils conductors. En general, esperem que 2017 sigui l'any en què es posen en marxa altres productes d'e-tèxtils a força de tinta; l'any en què els volums continuen sent petites; i l'any en què la indústria tèxtil com e-polzades sencers més propers als principals casos d'èxit.

Adaptatius: Aerosol i altres processos d'impressió sense contacte són ara un competidor important per a les antenes d'impressió i altres traces conductores sobre els objectes 3D. La capacitat de producció ara existeix en la indústria, particularment a Àsia. Molts proveïdors de materials també s'han classificat els productes amb aquests processos encara que els usuaris finals encara ens diuen que la major part sobre-promesa i sota lliurar tot en termes de nivells de conductivitat a baixa temperatura de recuit. En general, esperem que 2017 serà l'any de noves millores incrementals materials i l'augment de volum de vendes malgrat els possibles problemes en els mercats d'electrònica de consum final.

Pel·lícules conductores transparents impresos: Les millores tecnològiques estan a dalt de d'alt rendiment que permet pel·lícules de malla metàl·lica impresos amb amplades de línia per sota de 5 um. Aquests desenvolupaments estan encara en la fase pilot amb mides de banda estreta o els alts costos, però no obstant això, representen un risc a llarg termini per a altres processos de malla metàl·lica en una indústria cada vegada més sensibles als costos. Diverses tecnologies de nanopartícules de plata TVC han perdut impuls comercial a causa de les fallides d'empreses i problemes de flux d'efectiu, però els nous els nous estan emergint per prendre el seu lloc. En general, esperem que 2017 sigui l'any en solucions de malla metàl·lica impresa progrés al llarg de l'escala tecnològica maduresa, però no tindrà un impacte comercial.

Automoció: La indústria de l'automòbil seguirà sent un mercat atractiu per als proveïdors de pasta amb línies d'ingressos predictible a llarg termini. Les aplicacions com a sensors impresos d'ocupació del seient, sensors capacitius impresos per mòduls infotainments, o els escalfadors del seient continuaran en gran mesura del seu progrés. Els esforços per desenvolupar i impresos comercialment finestra eliminadors de gebre sobre el substrat de policarbonat s'intensificaran. En general, també esperem que 2017 sigui l'any quan es donaran a conèixer les aplicacions IME per a interiors d'automòbils i l'any en què apareixerà impresa malla metàl·lica per a finestres eliminadors de gebrada sobre els fulls de ruta de tecnologia en fase primerenca dels principals fabricants d'equips originals.

Tintes estirables més enllà de tèxtils electrònics: tintes estirables també es poden utilitzar en aplicacions més enllà d'e-tèxtils com ara plaques de circuits flexibles / estirables o dispositius mèdics. En els circuits flexibles, altament flexibles o extensibles, circuits impresos poden oferir una funcionalitat tot i que encara poden patir de les deficiències habituals de conductivitat limitada, resolució de to i capacitat de soldadura. En els dispositius mèdics, particularment quan es requereixen interconnexions llargs i elàstics per a ús de conveniència, les línies impreses poden tenir un avantatge. En general, esperem que 2017 sigui l'any en FPCBs no impreses existents continuaran dominant.

3D electrònica impresa (3DPE): Es van identificar 3DPE com una oportunitat enfront de la innovació en l'àrea de tinta conductora. La idea darrere de 3DPE és la combinació de la impressió en 3D de plàstic amb la impressió de tintes conductores per crear formes 3D personalitzades amb circuiteria integrada. Això permetrà el disseny i la impressió en 3D d'objectes "intel·ligents". L'oportunitat per a la innovació és en l'establiment de les tintes de conductivitat més baixos i una bona adhesió a una varietat de substrats de plàstic. En general, esperem que 2017 sigui l'any quan veiem més equip 3DPE introduït al mercat i l'any en què veiem l'anunci de productes de tinta destinats específicament a aquest mercat.

PCB impresa: PCB En realitat impresos rebuts interès renovat en 2016. Això va ser gràcies a un augment dels esforços al voltant dels PCB individuals, dobles i múltiples capes a raig de tinta dirigits tant als extrems d'aficionats i professionals del mercat. L'ús de l'enfocament d'impressió i placa en la fabricació de PCB També és encara objecte afinat per moltes empreses, sobretot al Japó i Corea. La tecnologia és més madur que abans, però els avantatges de cost no són encara prou perquè sigui una alternativa atractiva a la tecnologia més madura, més fiable i més alt correspon volum. En general, esperem que 2017 sigui l'any en el bombo al voltant de les impressores de PCB aficionats / DIY es calmarà, mentre que les impressores de PCB multicapa professionals continuaran la seva penetració en el mercat lent i petita escala. El progrés de la tecnologia en la impressió i placa també continuarà en el fons, en gran mesura en els laboratoris d'Àsia, sense llançaments comercials notables.

Transistors impresos i la memòria: Imprès transistor i la memòria són, en certa manera, una vella idea de l'aplicació. Transistors impresos han fallat en complir les seves promeses. Ara, però, el progrés de la tecnologia, en particular del Japó, és bastant prometedor per revifar l'interès en el tema. Aquí, es requerirà bé la impressió de línies estretes. La memòria impresa també ha estat a la producció semi-comercial des de fa anys i ara les qüestions al voltant de rendiment s'aborden millor. En general, esperem que 2017 sigui l'any en què la recerca d'aplicacions úniques de transistors impresos i la memòria continua, i l'any en què els proveïdors de tinta es comprometen més amb les impressores de personalitzar millor les seves ofertes.

En superfícies de gran matrius d'il·luminació LED: L'activitat comercial al voltant de la impressió de matrius de LED de gran superfície està començant a recollir. La base de la tecnologia havia estat en la fabricació durant els últims 4-5 anys. Ara hi ha més interès dels usuaris finals i l'esforç més creatiu de les empreses més amunt en la cadena de proveïdors de materials. Els requisits tecnològics són simples, però les solucions no impreses també estan muntant un repte basat en l'alta conductivitat i menor consum d'energia. Per tant, en general, esperem que 2017 sigui l'any en augment en les vendes d'aquest any encara que a partir d'una base molt petita.

Hi ha moltes altres aplicacions que s'estan desenvolupant per a la pasta conductora que considerem en el nostre informe en detall. Els exemples inclouen les matrius de gran superfície de detecció / sistemes, bateria i escalfadors de plantes, finestres selectius en freqüència, i molts més. Si us plau referiu-vos al nostre informe de tinta conductiva Mercats 2017-2027: previsions, les tecnologies, els jugadors a aprendre més sobre aquests mercats.

Un parell de:L'ús de tinta amb nanopartícules de plata té capacitat per al traçat de circuit híbrid Nova rígids i flexibles Següent:Aiguafort senzilla tècnica per crear nanoestructures esquerrans i dretans