Fabricació de gran escala els objectius digital tinta conductora preparats per imprimir

- Jan 18, 2017-


DuPont Advanced Materials ha anunciat una nova tinta electrònica per a la impressió inkjet que ofereix la conductivitat alta i forta adhesió necessaris per a la ràpida digital disseny, prototipat i fabricació de gran escala.

La tecnologia permetrà impressió digital per a components electrònics i circuits en aplicacions on són necessaris, com ara panells OLED, cèl·lules solars, antenes impreses i tacte panells finíssimes línies.

La tinta conductiu PE410 permet Prototipat ràpid i assegura una transició llisa des "Laboratori a fab" amb la versatilitat d'ampliar a caps d'impressió industrial alt volum d'injecció i màquines. Això permet als dissenyadors circuit immediatament provar un nou disseny, ràpidament fer les modificacions necessàries, i, a causa de la reduïda laydown de plata, estalviar en costos de material. La tecnologia és adequat per a impressió no planars, permetent una sèrie d'aplicacions noves i emergents.


Un parell de:Investigadors del MIT han desenvolupar procediment d'impressió d'etiquetes electròniques Següent:Baixa temperatura sinterització tinta molt conductor de plata per a l'electrònica Flexible