Electrocristalización: El gran avanç en or de nanopartícules d'Investigació

- Apr 07, 2017 -

170321100332_1_540x360.jpg

Un equip d'investigació dirigit pel professor Flavio Maran, de la Universitat de Padova (Itàlia) i l'Acadèmia Professor Kari Rissanen de la Universitat de Jyväskylä (Finlàndia) ha publicat a la Revista de la Societat Química de Estats Units un estudi d'investigació que mostra com és possible obtenir cristalls de molt alta qualitat formats de nanopartícules d'or.

"La investigació sobre nanopartícules d'or és un camp tant d'importància fonamental i aplicada", explica el professor de l'Acadèmia Kari Rissanen del Departament de Química de la Universitat de Jyväskylä. cristal·lografia de raigs X és el mètode més poderós per a la determinació de l'estructura molecular d'aquests nanosistemes, però l'obtenció de cristalls individuals de bona qualitat adequades per a l'anàlisi de raigs X precís ha estat el coll d'ampolla en aquesta investigació exigent. Aquest problema ha estat abordat amb èxit gràcies a una estratègia anomenada electroquímica electrocristalización.

De raigs X anàlisi de difracció de vidre únic de nanoagregados d'or - estructures compostes d'un nucli format d'àtoms d'or tapats i protegits per una capa de molècules de dotzenes - té la limitació intrínseca que els cristalls individuals de bona qualitat són molt difícils d'obtenir. L'equip ha desenvolupat un mètode electroquímic que permet el creixement de cristalls d'alta puresa en grans quantitats i de molt alta qualitat cristal·logràfica. En permetre que una molt petita que el corrent flueixi entre dos elèctrodes, boscos densos de monocristalls mil·límetres de longitud poden ser generades directament sobre la superfície de l'elèctrode.

"La naturalesa avanç d'aquest mètode electrocristalización", continua el professor Maran ", es va posar en pràctica pels raigs X determinació cristal·logràfica de vidre únic de les estructures de quatre nanoclústers diferents formats cadascun de 25 àtoms d'or. No només aquests resultats reeixits validen l'eficàcia de la tècnica electroquímica, sinó que també va conduir al descobriment que una d'aquestes agrupacions cristal·litza mitjançant la formació d'agulles que consisteixen en cadenes paral·leles de nanoagregados d'or interconnectats, igual que un collaret amb múltiples fibres fetes d'or "perles" de només un miliard de un metre ".


Un parell de:nitrat de plata Anàlisi química Següent:Fa catalítica cristalleria Metall Recycling Fàcil