Com tintes conductives exigències dels consumidors

- Jan 13, 2017 -

Per Michael Wagner, gerent d'enginyeria, nou producte disseny, Butler Technologies, Inc

Todayand #39; esperar productes tintes ràpids, elegants i còmoda i conductives lliurant en les demandes de consumidors s.

Tintes conductives són l'últim avanç en Printed Electronics, que la categoria àmplia de productes manufacturats que té un llarg pont la bretxa de sistema de circuits elèctric entre humans i màquines. Per leveraging dècades de coneixement del sector i recents avenços en tintes conductives, ciència actual de l'electrònica impresa està proporcionant solucions que toquen la vida quotidiana de gairebé tots els consumidors. Empreses que incompleixin satisfer aquests consumidors estan obligats a perdre terreny als competidors que estan disposats a abraçar les noves tecnologies.

Tintes conductives reduir pes, complexitat i cost

En comptes de la tradicional conducte dels fabricants de coure, gravat pot emprar tintes conductives com plata, carboni i altres pel·lícules gruixuda de polímer (PTF). Tintes conductores es poden imprimir en substrats més lleuger que són tan diversos com polièster, policarbonats, poliuretans i paper. L'ús d'aquests substrats lleugers obre la porta a una major creativitat en el desenvolupament de producte i menys complexitat en producció.

Reduint la complexitat del producte, les empreses pot realitzar una reducció corresponent en materials, muntatge i costos de cadena de subministrament. També, perquè són de tintes conductores additiu en la naturalesa, fabricants pot eliminar el residu i costos associats que deriven de l'aiguafort de coure.

Limitacions tinta conductiu que queden són ser abordat per material gegants com DuPont. Afortunadament per als fabricants, més diferències entre tinta conductora i flexió de coure tradicional circuits aviat serà una cosa del passat.

El valor de sensors invisibles

Tenint en compte la prevalença i el baix cost dels dispositius electrònics imprès actual, els usuaris finals rarament considerar la tecnologia que fa aquestes marca de dispositius. Per exemple, algunes persones associen el diagnòstic electrocardiograma (ECG) amb electrònica impresa. L'ús de tintes conductives, tanmateix, ha estat el catalitzador per reemplaçar elèctrodes rígids, un inconvenient amb les pastilles de sensor més còmoda, barata i per llençar, que s'utilitzen avui en dia.

Una altra aplicació ràpidament emergent de impulsada per tinta electrònica impresa és la categoria àmplia de additaments. Dispositius que utilitza tintes stretchable i rentable pot ser calor transferit a una peça i permeten mesurar els impulsos elèctrics provocats pel moviment muscular. Additaments ja estan apareixent en els sectors mèdics i atlètics i ràpidament estan trobant el seu camí en altres sectors.

Envasament elegantés una altra aplicació basada en tinta conductiva. Circuits arrelat PFT en envasament de producte ha realçat en gran mesura processos de control d'inventari per a majoristes i detallistes. Tecnologia d'etiqueta comparable fins i tot ha estat estendre empenta creatiu campanyes de màrqueting.

Què té. IoT a fer amb ell?

LaInternet de les coses (. IoT)és una referència al fet que tot és o aviat serà, connectat a Internet. La indústria d'electrònica impresa és just al centre de l'acció. IoT. Avenços en tintes conductives tenen conduïa en una nova onada de solucions electròniques imprès en un moment quan el mercat està afamat d'aplicacions noves i creatives. De fet, recursos indústria estimen que més d'una dotzena emergents aplicacions d'electrònica impresa són a l'horitzó, aplicacions que demostrarà ser canviadors jocs en medicina, automoció, Atlètic, entreteniment, aeroespacial, tèxtil, seguretat i altres sectors.

El llarg i curt d'ell? Avenços en tintes conductives estan donant als consumidors que demanen sobre una base diària: ràpid, intel ligent, ambientalment segur i usuari amistós productes.

Les empreses que s'atreveixen encara a participar electrònica impresa solucions es aviat trobaran un desavantatge competitiu. A més d'estalvi de costos immediata perdent i experiència d'usuari final millorada, endarrerir-se les empreses es probable sacrifici satisfacció. En el competitiu mercat actual, que no està bé.

Michael Wagner és gerent d'enginyeria, desenvolupament de nous productes per aButler Technologies, Inc, situat als afores de Pittsburgh, Pennsilvània. Butler tecnologies està molt involucrat en la investigació i desenvolupament de tintes conductores, substrats flexibles i electrònica impresa disseny i producció. Butler tecnologies ajuda les empreses a desenvolupar la seva imprimir electrònica aplicacions així com alternatives als circuits tradicionals de diagnòstic mèdic, instrumentació automoció, aplicacions de seguretat, teixits i un nombre d'altres sectors de la indústria. ContacteMichael Wagner.

Un parell de:Baixa temperatura sinterització tinta molt conductor de plata per a l'electrònica Flexible Següent:Nanocables d'argent i grafè s'uneixen per a exhibicions de pantalla de Tacte