Nou informe de recerca IDTechEx electrònica impresa, orgànic, Flexible

- Feb 10, 2017-

IDTechEx investigació, un proveïdor líder de recerca independents de mercat, intel·ligència i esdeveniments en tecnologia emergent, anuncia la disponibilitat d'un nou informe,Impresos, orgànic andamp; Previsions d'electrònica flexible, jugadors andamp; Oportunitats 2017-2027

Aquest informe ofereix la vista més completa del tema, tipus de previsions detallades deu anys donant dispositiu. El mercat és analitzada per territori, contra impresa no imprès, contra rígid flexible, inorgànics contra orgànica, cost de material contra procés costen i molt més. Activitats de més de 1.000 empreses es donen, com és l'avaluació dels guanyadors i perdedors per venir.

En l'informe IDTechEx avalua cada component tecnologia propici en virtut de la seva necessitat de mercat - no empenta de tecnologia. Podem dibuixar en deu anys de seguiment d'aquest sector de coneixement i oferir previsions detallades, refinats, posicionament estratègic i valoració de les tendències, andquot; topicsandquot calenta; i oportunitats no cobertes.

L'informe específicament aborda el panorama - incloent-hi exhibicions d'OLED i il·luminació, en l'energia fotovoltaica de pel·lícula fina a sensors flexibles i molt més. Important, inclou no només electrònica que s'imprimeixen, orgànica i/o flexible ara, però també cobreix aquelles que seran. Escales de temps realista, casos pràctics, productes existents i l'aparició de nous productes són donats, com són els obstacles i oportunitats pels propers anys.

Més de 3.000 organitzacions estan duent a terme electrònica impresa, orgànic, flexible, incloent-hi impressió, electrònica, materials i les empreses de packaging. Mentre que algunes d'aquestes tecnologies són en ús ara - de fet, hi ha tres sectors que han creat els mercats de milions de dòlars - altres estan comercialment embrionàries.

Els beneficis d'aquests nous electrònica són nombrosos - que van des de menor cost, Actuació millorada, flexibilitat, transparència, fiabilitat, millors credencials mediambientals i molt més. Moltes de les aplicacions serà novament creat, i on són impactats productes electrònics i elèctrics existents, la mesura es ser variat.

Aquest informe IDTechEx àmpliament referenciat porta tots junts, amb èmfasi especial en aplicacions i avaluació quantitativa d'oportunitats.

IDTechEx trobar que el mercat total d'electrònica impresa, flexible i orgànics creixerà de $29.28 milions el 2017 a $73.43 milions en 2027. La majoria dels que és OLEDs (orgànics però no imprès) i tinta conductiu utilitzat per una àmplia gamma d'aplicacions. D'altra banda, stretchable electrònica, lògica i memòria, sensors de pel·lícula prima són segments molt més petit però amb un enorme creixement potencial que vagin des Randamp; m.

Si vostè està buscant per entendre el panorama, l'oportunitat, els problemes que es poden abordar o com pot començar a utilitzar aquestes tecnologies i les implicacions implicats, aquest informe és una obligació. Investigat per multilingües consultors IDTechEx basats en quatre països i tres continents, aquest informe es basa en deu anys de coneixement de la indústria.

Un parell de:Científics de el W.Va. col·legis presents descobriments d'econòmiques, projectes d'investigació d'impacte de la comunitat Següent:Projecció de fongs filamentosos antimicrobians síntesi de nanopartícules de plata