Desenvolupament d'aplicacions de compostos inorgànics

- Oct 10, 2017 -

Aplicació de silici inorgànic compost refractories per al desenvolupament de silici compost consolidar refractories resistents a la resistència d'aigua i àcid a causa de les condicions d'Enginyeria complexes, hi ha àcid aigua abans i després de la calefacció de la projecte i/o a la calor del paper dels compostos inorgànics, Mitjà àcid material refractari tenen resistència a la calor i àcid resistència a l'aigua. Compost inorgànic exemplars no climatitzada d'aigua vidre refractaris immers en diferents tipus i concentracions d'àcid veure taula en emmagatzematge d'aigua que en força àcid d'emmagatzematge disminuït, que en l'aire curat força també disminueix.

Perquè no hi ha cap reacció entre el silicat i l'àcid a l'aigua, gel d'àcid silícic ja no es produeix, però la matèria soluble dissolt, l'estructura no és estret, compostos inorgànics la força gotes, al contrari, major la concentració d'àcid de força refractari és superior, que mostra que reforçar el paper dels àcids i silicats, millorar la força.

L'actuació d'alta temperatura de refractories silicat de sodi, àcid i aigua propietats de resistència i silicat de sodi, tipus content, agregat de fluorur de sodi, en la producció ha de ser estrictament controlat. Mòduls de silicat de sodi és propietat de l'alta temperatura de refractaris. Resistència inorgànic compost d'àcid i l'aigua pot tenir un impacte significatiu, alt mòdul, amb bona resistència àcid i alta temperatura mòdul de rendiment baix reduirà aquestes propietats. Generalment l'elecció de mòdul és millor.

A casa i a l'estranger, ha informat l'aplicació de compostos inorgànics silici en materials refractaris, i s'han desenvolupat noves tecnologies i materials. Inorgànica compost es suggereix que els materials refractaris aptes per a diverses condicions de producció industrial ha de ser desenvolupat per satisfer les necessitats de diverses indústries.

Hi ha dos tipus d'aigua de la cèl·lula, que són d'aigua lliure i combinar l'aigua. La combinació d'aigua i altres materials és un component important de la estructura cel·lular, el compost inorgànic comptabilitat aproximadament 4,5%, aigua gratuïta existeix en forma de lliure, és un bon dissolvent, per les cèl·lules, també directament pot participar en les reaccions químiques biològiques , però també transporten nutrients i residus. En una paraula, totes les activitats de la vida de tota mena d'organismes són inseparables de l'aigua.

La majoria de les sals inorgàniques en les cèl·lules hi ha Units iònica, encara que el seu contingut és molt petit, però té molts papers importants: algunes sals inorgànics són components importants d'alguns compostos complexos en les cèl·lules, com ara la FE és el component principal de l'hemoglobina, MG és l'ingredient essencial de la molècula de clorofil·la. ; Moltes sals inorgànics són importants per mantenir les activitats de la vida de les cèl lules i organismes, compostos inorgànics com ara la presència d'ions de calci en la sang massa alt per causar convulsions; també és important mantenir l'equilibri àcid-base de cèl·lules.


Un parell de:El nitrat de plata pot reaccionar amb àlcali Següent:Cristalls incolor de nitrat de plata