Compost inorgànic són les mateixes

- Oct 17, 2017-

(l) en l'actualitat, hi ha milions de tipus de compostos orgànics trobats a la natura i només uns 100.000 de materials inorgànics. Això és perquè el carboni està en condicions de servitud als àtoms de carboni a través d'enllaços covalents. Compost inorgànic formen una cadena de carboni llarg. Per exemple, els àtoms de carboni i hidrogen poden formar moltes classes d'hidrocarburs com el metà, età, propà i així successivament. Aquesta és una de les raons principals per a la gran varietat de compostos orgànics. En tot tipus de matèria orgànica natural, són generalment composta d'uns elements, compostos inorgànics a més de carboni, que gairebé sempre contenen hidrogen, que sovint contenen oxigen, nitrogen, i alguns també contenen sofre, fòsfor i així successivament.

(2) el fenomen heterogeni en matèria orgànica són molt comuns, però materials inorgànics són rars. Molts compostos orgànics tenen la mateixa química i pes molecular, però les seves propietats físiques i químiques sovint varien molt. Per exemple, la fórmula molecular d'etanol i dimetil èter és c2h6o, compost inorgànic la massa molecular relativa és 46.07, però són dues diferents compostos químics perquè els àtoms en la molècula estan disposats en ordre diferent.

El fenomen heterogeni és un altre motiu important que condueix a una àmplia varietat de compostos orgànics.

(3) el punt de fusió de la matèria orgànica sòlida no és alt, en general més que $number. 2 ~ 673.2K. En presència d'aire, la gran majoria de la matèria orgànica es pot cremar, compost inorgànic en quins elements de carboni es converteixen en CO2, els elements de l'hidrogen es converteixen en $literal i nitrògen es converteix en nitrogen.

(4) hi ha un enllaç covalent evident propietat entre àtoms en les molècules orgàniques. Per tant, matèria orgànica més pertany a Nonelectrolyte, és insoluble en aigua i solubles en dissolvents orgànics, inorgànics compost i la reacció entre matèria orgànica sovint és lent i sovint requereix l'ús de catalitzadors.

(5) compostos orgànics molts tenen especial funció fisiològica, que és el transportista, ingredient o producte en el procés d'activitat de la vida, com enzims, vitamines, hormones i així successivament.

Aplicació de refractories compost inorgànic silici per al desenvolupament de silici compost consolidar refractories resistents a la resistència d'aigua i àcid a causa de l'Enginyeria complex condicions, compostos inorgànics hi ha àcid aigua abans i després de la Calefacció del projecte, compostos inorgànics o en la calor de la funció de mitjà àcid, requereixen material refractari tenen resistència a la calor i àcid resistència a l'aigua. Exemplars no climatitzada d'aigua vidre refractaris immers en diferents tipus i concentracions d'àcid veure taula en emmagatzematge d'aigua que en força àcid d'emmagatzematge disminuït, que en l'aire curat força també disminueix.

L'actuació d'alta temperatura de refractories silicat de sodi, àcid i aigua propietats de resistència i silicat de sodi, tipus content, agregat fluorur de sodi, compost inorgànic en la producció ha de ser estrictament controlat. Mòduls de silicat de sodi és propietat de l'alta temperatura de refractaris. Resistència àcid i aigua pot tenir un impacte significatiu, alt mòdul, amb bona resistència àcid i alta temperatura mòdul de rendiment baix reduirà aquestes propietats. Generalment l'elecció de mòdul és millor.

A casa i a l'estranger, ha informat l'aplicació de compostos inorgànics silici en materials refractaris, i s'han desenvolupat noves tecnologies i materials.


Un parell de:Global Endarrere Sintering Conductive Silver Paste Market 2018 - DuPont, TOYO TIN, Nordson Corporation, Henkel, Nippon Kokuen Group Següent:Nitrat de plata les propietats físiques i químiques