Compost inorgànic pot produir una gran quantitat de calor

- Jun 01, 2017 -

hidròxid de sodi inorgànic compost pur anhidre és semitransparent sòlid cristal·lí blanc. L'hidròxid de sodi és molt fàcil de dissoldre en aigua, compost inorgànic la solubilitat augmenta amb l'augment de la temperatura, poden alliberar una gran quantitat de calor quan es dissol. La seva solució aquosa té la astringent i la sensació cremosa, la solució assumeix la forta alcalina, té el àlcali tota la Generalitat. Hi ha dues classes de sosa càustica sòlida i líquida: sosa càustica sòlid pur és de color blanc, amb Blocky, escamosa, Inorganic en forma de vareta Compost, grava ciment, trencadís; sosa càustica líquida pura és líquid transparent incolor. hidròxid de sodi també és soluble en etanol, glicerina, però insoluble en èter, acetona compost inorgànic, amoníac líquid. acció corrosiva sobre la fibra, pell, vidre, ceràmica compost inorgànic, etc. calor s'allibera quan es dilueix amb solució dissolta o concentrat, i la reacció amb àcid inorgànic pot produir una gran quantitat de calor, produir sals corresponents, i reaccionar amb l'alumini metall i zinc , bor no metall i silici per alliberar hidrogen; Es pot precipitar els ions metàl·lics de la solució aquosa a ser hidròxid, compost inorgànic i pot fer que la reacció de saponificació de l'oli, produir la sal de sodi de l'àcid orgànic corresponent i l'alcohol, aquest és el principi d'eliminar l'oli de la tela.

La nomenclatura dels compostos inorgànics es destinarà a representacions concisos i precisos de la composició i estructura de la substància amb nom. Compost inorgànic Això requereix l'ús del nom de l'element, arrel o base per a expressar la composició de la substància, i el "preposició químic" (la funció del substantiu) per expressar la connexió de cada component en la substància.

gas incolor, inodor, àcid, soluble en aigua (relació en volum 1: 1), part de la formació d'àcid carbònic. El diòxid de carboni gas s'utilitza en la indústria i sucre indústria alcalí de decisions, compost inorgànic i s'utilitza per refredament ràpid de peces de fosa d'acer i la producció de plom i blanc. Pot ser cremat per carboni en l'aire excessiu o el marbre, pedra calcària, dolomita calcinada o amb efecte d'àcid, és la calç, la fermentació i altres indústries dels subproductes. El diòxid de carboni generalment no es crema i no sosté la combustió, a una densitat de la temperatura ambient que l'aire una mica més gran, l'expansió escalfat es recollirà a la part superior, que s'utilitza sovint com un agent d'extinció d'incendis. Inorganic diòxid de compost de carboni és una matèria primera indispensable per a la fotosíntesi de les plantes verdes, que s'utilitza comunament com a fertilitzant en hivernacle. diòxid de carboni sòlid, comunament conegut com gel sec, pot absorbir una gran quantitat de calor quan sublimat, i per tant s'utilitza com a refrigerant, tal com pluja artificial, i, sovint utilitzada en la coreografia per fer fum.

compostos inorgànics. Generalment es refereix als elements dels elements de carboni diferents del compost, com ara aigua, sal, àcid sulfúric, calç i així successivament. No obstant això, alguns compostos simples que contenen carboni, com ara monòxid de carboni, diòxid de carboni, àcid carbònic, carbonat, i el carbur també s'estudien com materials inorgànics perquè la seva composició i les propietats són similars a les substàncies inorgàniques. La gran majoria de les substàncies inorgàniques es poden classificar en els òxids, àcids, àlcalis, sal 4 categoria


Un parell de:Efecte nitrat de plata Següent:Nanopartícules de plata àmpliament utilitzats en