Compost compost inorgànic de

- Jun 28, 2017-

El sulfat de magnesi és un compost de magnesi, un compost inorgànic també conegut com sal de diarrea, amorf, sal de diarrea, forquilla tipus MgSO4 · 7H2O, compost inorgànic, la massa molecular relativa de 246.47, cristalls blancs o incolors, obliqües i obliqües, sense olor, frescos I lleugerament amarga, soluble en aigua, lleugerament soluble en etanol, estable a l'aire humit per sota de 48,1 ℃, fàcil de fer en un aire sec calent; El compost inorgànic superior a 48.1 ℃, es va perdre una aigua de cristall, es va convertir en un hexahidrat de magnesi sulfat i amb els canvis de temperatura es va a eliminar progressivament la cristal·lització de l'aigua en sulfat de magnesi anhidre. El sulfat de magnesi és un producte químic inorgànic important, el compost inorgànic utilitza un rang molt ampli, pot ser utilitzat en la indústria, l'agricultura, l'alimentació, la medicina i altres indústries.

1, el sulfat de magnesi d'alimentació heptahidrat pot utilitzar-se com additius alimentaris en el magnesi, el sulfat de magnesi és un fertilitzant molt important, ja que pot proporcionar una nutrició rica per als cultius;

2, heptahidrat de sulfat de magnesi de grau mèdic pot ser usat per a catàrtica, la seva solució saturada, recobriment tòpic, antiinflamatori, inflamatori, desintoxicant, efecte analgèsic i inhibir el sistema nerviós central, el paper de l'antispasme;

3, el heptahidrat de sulfat de magnesi de grau industrial es pot utilitzar per a la impressió i tenyit de tela de cotó prim, cotó, agent de ponderació de seda, productes de fusta, farciment; Tractament d'aigües residuals industrials, aigües residuals en un condensat i sedimentació per fer-ho a les normes de clavegueram.

4, en la indústria microbiana, el heptahidrat de magnesi sulfat es pot utilitzar com a ingredients mitjans, additius de cultiu, afegir magnesi d'aigua bullint, fer la font de nutrients quan es fa fermentació.

5, la magnesi, la magnesia del material cementós en un ciment de sulfat de magnesi, és el sulfat de magnesi com a principal matèria primera, de manera que la solució de sulfat de magnesi en ciment de sulfur de magnesi és una de les varietats de modificadors. Amb barreja d'òxid de magnesi i d'òxid de magnesi, la formació de productes de material encolats de magnesi.

La qualitat d'aquest magnesi de sofre hauria de complir els requisits d'HG / T 2680-2009, i la seva qualitat d'aspecte hauria de complir els requisits de 5.1 en HG / T 2680-2009. Compòsit inorgànic Aquest estàndard especifica els requisits, mètodes de prova, normes d'inspecció, marcatge, etiquetatge, embalatge, transport i emmagatzematge de sulfat de magnesi industrial.

La presència d'aigua a les cèl·lules és aigua lliure i l'aigua combinada, combinada amb aigua i altres substàncies, és un component important de l'estructura cel·lular, compost inorgànic que representa aproximadament el 4,5%; L'aigua lliure en forma de lliure, és un bon dissolvent cel·lular. També es pot intervenir directament en les reaccions bioquímiques, el compost inorgànic, però també el transport de nutrients i residus. En definitiva, totes les activitats vivents de diversos organismes són inseparables de l'aigua.

La majoria de les sals inorgàniques en presència d'estat iònic, el compost inorgànic, tot i que el seu contingut és molt petit, té un paper important: algunes sals inorgàniques són alguns dels components importants dels compostos intracel·lulars, com ara Fe és el principal component de l'hemoglobina, inorgànica El compost Mg és un component necessari de les molècules de clorofil·la; Molts ions de sal inorgànics per al manteniment de cèl·lules i organismes tenen un paper important en les activitats de la vida, el compost inorgànic, com el contingut de calci en la sang, és massa baix, apareixerà convulsions; Les sals inorgàniques per al manteniment de l'àcid cel·lular i el balanç àlcali també són importants


Un parell de:Responsabilitat de la nanopartícula en plata Següent:Plata Seguretat del medi ambient en nanopartícules