Desenvolupament de compostos inorgànic de

- Jul 10, 2017 -

Compostos inorgànics silici consolidar el desenvolupament d'aplicacions refractaris de refractaris de ciment compost de silici material resistent a l'aigua resistència a causa de condicions Enginyeria complexes, inorgànics compost el projecte abans i després de la calor de l'àcid i mitjà de l'aigua, compostos inorgànics o la calor quan el paper del medi àcid, que requereixen refractories calor i resistència àcid i aigua. Got d'aigua no climatitzada refractaris exemplar immersa en diferents tipus i concentracions d'àcid a la taula després d'emmagatzematge a l'aigua que en la força àcid d'emmagatzematge disminuït, que en l'aire també curat força disminuït.

Perquè hi ha no similar a l'aigua de l'àcid entre el silicat i la reacció àcida, gel de silicat ja no es genera, però es dissoldrà el material soluble, l'estructura no és estret, disminució de la intensitat, el contrari la concentració d'àcid de la refractari fortalesa també major, compost inorgànic que indica que el paper de l'àcid i silicat és reforçada per millorar la força.

Actuació refractari d'alta temperatura de silicat de sodi, àcid i aigua resistència i la naturalesa de silicat de sodi, fluorosilicate contingut en sodi, agregar, tipus de compostos inorgànics en la producció ha de ser estrictament controlades. Mòduls de silicat de sodi en el rendiment d'alta temperatura de materials refractaris. Àcid compost inorgànic i resistència d'aigua tenen un impacte significatiu, alt mòdul, compost inorgànic amb bona resistència àcid i aigua i mòdul d'actuació alta temperatura és baixa reduirà aquestes propietats. Generalment triar que el mòdul és millor.

A casa i a l'estranger en l'aplicació de compostos inorgànics silici en el desenvolupament de refractories, hi ha informes relacionats, compostos inorgànics noves tecnologies i nous materials segueixen apareixent les noves patents. Es recomana per a produir material refractari apte per a ús en diverses condicions industrials i les necessitats de diverses indústries. Sota les condicions industrials de compostos inorgànics de magnesita Co, Ltd, la tecnologia de producció de carboni Unit-ceràmica Corindó refractari era estudiar i aplicar en la pràctica.

Matèria inorgànica és una abreviatura de compostos inorgànics, normalment compost inorgànic es refereix a no carboni-que conté compostos. Uns carboni que contenen compostos com el monòxid de carboni, diòxid de carboni, carbonats, cianurs, etc. també són inorgànics. Matèria inorgànica es pot dividir en sal o un àlcali compostos inorgànics, i així successivament.

1. organicisme és l'abreviatura de compostos orgànics. Inorgànica compost de presents, els éssers humans saben més de 900 milions de tipus de matèria orgànica, el nombre és molt més que inorgànic.

2. en la dècada de 1920, els científics havien sintetitzar molts compostos orgànics, com ara urea, àcid acètic, greix, etc., amb materials inorgànics i així successivament. En la dècada de 1920, compostos inorgànics científics havia conegut la matèria orgànica d'animals i plantes i altres organismes, inorgànics compost perquè aquest tipus de compost s'anomena orgànics matèria. , Trencant així la matèria orgànica només s'obté de l'organisme del concepte. No obstant això, per raons d'històrics i habituals, persones encara utilitzen el nom de la matèria orgànica.

3. organicisme és generalment insoluble en aigua, soluble en dissolvents orgànics, el punt de fusió és baix. La gran majoria de matèria orgànica fàcilment és descompondre per calor, de compostos inorgànics fàcil de cremar. La reacció de la matèria orgànica és generalment lenta i sovint acompanyada per efectes secundaris.

4. una gran varietat de compostos orgànics es subdivideixen en hidrocarburs i derivats d'hidrocarburs de dues categories. Segons la continguda en els grups funcionals de molècules orgàniques, dividit en alcans, alquens, catalitzada, hidrocarburs aromàtics i els alcohols, aldehids, àcids carboxílic, èsters de compostos inorgànics Etc. Segons l'estructura de fibra de carboni de molècules orgàniques, també es subdivideixen en compostos de cadena oberta, compostos de carbocyclic de compostos inorgànics i compostos heterocíclics tres categories.

5. organicisme és de gran importància a la vida humana, vida, compostos inorgànics i producció. Tots els éssers vius a la terra contenen grans quantitats de matèria orgànica.

La diferència principal entre la matèria orgànica i matèria inorgànica


Un parell de:Compost inorgànic com més gran sigui la força Següent:Anàlisi química de nitrat de plata