Actuació de compostos inorgànics alta temperatura

- Nov 03, 2017-

Silici inorgànic compostos CEMENTANTS refractories desenvolupament d'aplicacions de silici compostos Refractories consolidar l'aigua i àcid resistència a causa de les condicions d'Enginyeria complexes, compostos inorgànics que el projecte s'escalfa abans i després de l'àcid d'aigua mitjà o mitjà àcid quan compost inorgànic, climatitzada requereix resistència tèrmica refractari i resistència àcid i aigua. Got d'aigua no climatitzada refractaris exemplars immers en diferents tipus i concentracions d'àcid veure taula després d'emmagatzematge a l'aigua que en emmagatzematge àcid intensitat disminució de la intensitat de l'aire també curat rebutja.

Perquè no hi ha cap reacció similar entre silicat i àcid en l'àcid, ja no està format el gel d'àcid silícic, però es dissoldre el material soluble, l'estructura és no tancarà, la força disminueix, mentre que com més gran sigui la concentració àcid, inorgànics La força de compostos de refractaris també mostra que el paper de l'àcid i silicat d'enfortir i millorar la força.

Actuació refractari d'alta temperatura de silicat de sodi, àcid i aigua resistència i la naturalesa de silicat de sodi, dosi de fluorur de sodi, tipus agregats, hauria de ser estrictament controlat en la producció. Inorgànica Mòdul compost de silicat de sodi d'actuació alta temperatura dels materials refractaris. Resistència àcid i aigua tenen un impacte significatiu, alt mòdul, amb bona àcid i resistència d'aigua i mòdul de baixa temperatura reduirà aquestes propietats. Generalment triar el millor mòdul.

A casa i a l'estranger en l'aplicació de compostos inorgànics silici en el desenvolupament de materials refractaris, hi ha informes relacionats, noves tecnologies i nous materials segueixen apareixent les noves patents. Es suggereix per produir material refractari apte per a diverses condicions de producció industrial i medi ambient a les necessitats de diverses indústries.

Compostos orgànics principalment es refereix a compostos de carboni (cadena) (monòxid de carboni, diòxid de carboni, compostos inorgànics carbonats i uns altres que contenen carboni compostos simples) en general. Pot ser d'animals i plantes, carbó, petroli, natural gas i altres derivats, però principalment sintètic, segons l'estructura molecular es pot dividir en compostos lineals, compostos de cyclization i compostos heterocíclics. Segons grups funcionals incloses es divideixen en hidrocarburs, alcohols, aldehids, àcids, etc. Molts tipus de compostos orgànics, el general volàtil, fonent inorgànics compost comparat amb compostos inorgànics, punt i reduir el punt d'ebullició, la reacció lenta, soluble en dissolvents orgànics, tallats per cremar.

Compostos inorgànics en general són denominats com compostos inorgànics diferents de carboni orgànic (orgànic), però també incloure monòxid de carboni, diòxid de carboni, carbonat, etc. Compost inorgànic que es poden classificar la majoria dels compostos inorgànics com òxids, àcids, bases i sals de gran classe.


Un parell de:Nitrat de plata les propietats físiques i químiques Següent:Diferència significativa de nitrat de plata