Compost inorgànic com més gran sigui la força

- Aug 16, 2017 -

Silici inorgànic compostos CEMENTANTS desenvolupament d'aplicacions refractaris de refractaris de ciment compost de silicona material resistent a l'aigua i àcid resistència a causa de les condicions d'Enginyeria complexes, el projecte abans i després de la calor del medi àcid i aigua , o en la calor quan el paper del medi àcid, compostos inorgànics que requereixen refractories té resistència tèrmica i resistència àcid i aigua. Inorgànica compost no climatitzada got d'aigua refractari exemplar immersa en diferents tipus i concentracions d'àcid a la taula després disminuït emmagatzematge en l'aigua que en la força àcid d'emmagatzematge, que a l'aire també curat força disminuït.

Perquè hi ha no similar a l'aigua de l'àcid entre el silicat i la reacció àcida, gel de silicat ja no es genera, però es dissoldrà el material soluble, compost inorgànic l'estructura no és estret, disminució de la intensitat, el contrari l'àcid concentració de la major força refractari també superior, indicant que el paper de l'àcid i silicat d'enfortir i millorar la força.

Actuació refractari d'alta temperatura de silicat de sodi, compost inorgànic àcid i aigua resistència i la naturalesa de silicat de sodi, fluorosilicate contingut en sodi, tipus agregat, en la producció ha de ser estrictament controlades. Mòduls de silicat de sodi en el rendiment d'alta temperatura de materials refractaris. Àcid i aigua resistència té un impacte significatiu, alt mòdul, compost inorgànic amb bona resistència àcid i aigua i mòdul d'actuació alta temperatura és baixa reduirà aquestes propietats. Generalment triar que el mòdul és millor.

A casa i a l'estranger en l'aplicació de compostos inorgànics silici en el desenvolupament de refractories, hi ha informes relacionats, noves tecnologies i nous materials segueixen apareixent les noves patents. Producció proposades-compost inorgànic desenvolupat per a una varietat de condicions industrials per a la utilització de materials refractaris ambientals a les necessitats de diverses indústries. En les condicions industrials de compostos inorgànics de magnesi maó Co, Ltd, el procés de producció de refractories que contenen carboni Unit-ceràmica Corindó era estudiar i aplicar en la pràctica.

Compostos orgànics es refereix principalment als compostos de carboni (cadena) (monòxid de carboni, diòxid de carboni, carbonats i altres compostos de carboni simples exclosos) en general. Poden ser vegetals i animals, compostos inorgànics carbó, petroli, natural gas i altre separació derivades, però principalment sintètic, segons l'estructura molecular es pot dividir en compostos de cadena recta, compostos de cyclization i compostos heterocíclics. Inorgànica compost segons grups funcionals es divideixen en hidrocarburs, alcohols, aldehids, àcids, etc. En comparació amb compostos inorgànics, espècies orgànics, generalment volàtil i baix punt d'ebullició, compostos inorgànics resposta lenta, soluble en dissolvents orgànics, pot cremar.

Compostos inorgànics en general són denominats com compostos inorgànics diferents de carboni orgànic (orgànic), però també incloure monòxid de carboni, diòxid de carboni, carbonat, etc. de compostos inorgànics. La gran majoria de compostos inorgànics es poden classificar com a òxids, àcids, gran classe.


Un parell de:Ús d'actuar de nitrat de plata Següent:Desenvolupament de compostos inorgànic de