Compost inorgànic el paper

- Jul 31, 2017 -

Consolidar el desenvolupament d'aplicacions refractaris de silici compost de compostos inorgànics silici ciment refractaris material resistent a l'aigua i àcid resistència a causa de condicions Enginyeria complexes, compostos inorgànics del projecte abans i després de la calor de medi àcid i aigua, compostos inorgànics o la calor quan el paper del medi àcid, que requereixen refractories té resistència tèrmica i resistència àcid i aigua. Inorgànica compost no climatitzada got d'aigua refractari exemplar immersa en diferents tipus i concentracions d'àcid a la taula després disminuït emmagatzematge en l'aigua que en la força àcid d'emmagatzematge, que a l'aire també curat força disminuït.

Perquè hi ha no similar a l'aigua de l'àcid entre el silicat i la reacció àcida, gel de silicat ja no es genera, però es dissoldrà el material soluble, compost inorgànic l'estructura no és estret, disminució de la intensitat, el contrari l'àcid concentració de la major refractari força també major, compost inorgànic que indica que el paper de l'àcid i silicat d'enfortir i millorar la força.

Actuació refractari d'alta temperatura de silicat de sodi, compost inorgànic àcid i aigua resistència i la naturalesa de silicat de sodi, fluorosilicate contingut en sodi, tipus agregat, en la producció ha de ser estrictament controlades. Mòduls de silicat de sodi en el rendiment d'alta temperatura de materials refractaris. Resistència inorgànic compost d'àcid i l'aigua té un impacte significatiu, alt mòdul, amb bona resistència àcid i aigua i mòdul d'actuació alta temperatura és baixa reduirà aquestes propietats. Generalment triar que el mòdul és millor.

A casa i a l'estranger en l'aplicació de compostos inorgànics silici en el desenvolupament de refractories, hi ha informes relacionats, noves tecnologies i nous materials segueixen apareixent les noves patents. Producció proposades-compost inorgànic desenvolupat per a una varietat de condicions industrials per a la utilització de materials refractaris ambientals a les necessitats de diverses indústries.

Compostos inorgànics són generalment no combustibles o inflamable punt és alta, dissolt i soluble, inorgànic compost difícilment tolerables, soluble i insoluble, però en general respecte a la matèria orgànica major solubilitat, però una àmplia gamma d'Inorgànica compostos, el nombre complex, inorgànics compost allà és que cap llei pot resumir completament. A terme investigació o tractament específic material específic.

La nomenclatura dels compostos inorgànics ha tractar de forma concisa i precisa representar la composició i estructura de la substància anomenada. Això requereix l'ús d'elements, compostos inorgànics arrels o bases d'expressar els diversos components de la substància; amb "Preposicions químics" (que interpreta el paper de connectar Substantius) d'expressar el material en la connexió dels diferents components.

Gas inodor i incolor, Agra, soluble en aigua (proporció de 1: 1 de volum), forma part de la formació d'àcid carbònic. Gas de diòxid de carboni per a la indústria alcalins, indústria del sucre, compostos inorgànics i fosa d'acer apagar i fabricació blanc de plom. Poden ser de carboni en la crema d'excés d'aire o marbre, pedra calcària, calcinació dolomita o àcid derivada de la funció de calç, fermentació i altres subproductes industrials. Diòxid de carboni compostos inorgànic generalment no es crema i no dóna suport a combustió, temperatura densitat lleugerament més gran que l'aire, després de l'expansió tèrmica es donaran cita en la part superior, compostos inorgànics utilitzats sovint com l'agent d'extinció d'incendis. Diòxid de carboni és un material indispensable per la fotosíntesi de les plantes verdes. Diòxid de carboni s'utilitza sovint com a fertilitzant en hivernacle. Diòxid de carboni d'estat sòlid, comunament conegut com el gel sec, sublimació compost inorgànic pot absorbir molta calor i així s'utilitza com a gasos refrigerants, com pluja artificial, però també sovint s'utilitza en la producció de fum.


Un parell de:Característiques bactericida nanopartícules de plata Següent:Trets de nanopartícules de plata