Compost inorgànic utilitzar molt àmplia

- Sep 27, 2017 -

Fluor és un llum verd groc, amb forta corrosiu i irritant gas i amoníac, metall i altres reaccions violentes. Naturalesa sovint en presència de compostos orgànics o inorgànics, fluorur principalment de Fluorita, Criolita, ¿Apatita.

Fluor i els seus compostos s'utilitzen àmpliament en el sector industrial. S'utilitzen en la indústria química per a la fabricació de productes farmacèutics, pesticides, gasos refrigerants compost inorgànic, catalitzadors reacció orgànica, fusta conservants, fluoroplastics i fluororubins, etc. en la indústria lleugera per a la fabricació de vidre, esmalt i esmalts Materials constructius, aiguafort de vidre; Sector metal·lúrgic compost inorgànic d'extracció de metalls no fèrrics, ferro i acer, fundició, la producció de soldadures especials, elèctrode exterior; indústria de defensa per a la fabricació del sistema de coet de combustible d'alta energia.

Intoxicació aguda: la producció d'altes concentracions d'inhalació de fluorur de gas o vapor, immediatament causar ull, nas i vies respiratòries irritació símptomes, tos, cremant faríngia, opressió al pit de compostos inorgànics i etcètera. Els casos greus poden ocórrer pneumònia química, l'edema pulmonar o asfíxia reflex. Exposició de la pell o mucoses àcid fluorhídric provoca cremades.

Efectes crònics: l'exposició a llarg termini a fluor pot causar malaltia fluorur industrial, primer cintura, les cames, columna vertebral i el genoll dolor, amb marejos, tinnitus, distensió abdominal superior i altres símptomes, seguits per la columna vertebral, dolor en les articulacions, els casos greus d'OS i activitat conjunta és malformacions esquelètiques, limitades. Sovint en contacte amb baixes concentracions de fluor, pot ocórrer crònica rinitis, faringitis, bronquitis i dent aiguafort, àcid fluorhídric pot provocar cremades de la pell.

1. aguda fluorur intoxicació per inhalació enverinament, compost inorgànic de treure immediatament de l'escena de la contaminació d'aire, oxigen, resta i càlid, mantenir obertes les vies respiratòries i activament evitar edemes laríngia i s'ha produït l'edema pulmonar. Oral enverinament, vòmits oportuna, lavage gàstrica i llavors oral llet, llet de soja per protegir la mucosa gàstrica. Es poden utilitzar principi, adequada, a curt termini de glucocorticoides suprarenal, per mantenir l'equilibri d'aigua i electròlits, per evitar la infecció secundària. Oportú, repetir, calci inorgàniques prou compost és essencial, solució de clorhexidina disponible 10% calci 10ml ~ injecció intravenosa 20ml, 2 vegades al dia ~ 3 vegades, mentre que el suplement adequat de magnesi.

2. industrial fluorur malalties pot ser apropiat per a enfortir la nutrició, suplements de vitamines i donar tractament simptomàtic.

3. l'àcid fluorhídric cremades immediatament després de cremades amb un munt de reg d'aigua o Salina, normalment no menys de 30min. Pot ser utilitzat solució de clorhexidina 10% de calci o solució de clorur de calci de remull local, compresa humida, injecció. Dolor intens, es poden tancar parcialment amb la procaïna. Apareixen butllofes, necrosi de compostos inorgànics, etc, de manera oportuna per donar tractament quirúrgic. Ull cremades ha de ser oportuns amb sèrum o aigua mòbil esbandida més de 15min, 0,5% i 1% ull de cocaïna gotes per alleujar el dolor i llavors utilitzi gotes oculars antibiòtiques i alterna gotes oculars en gotes oftàlmiques dexametasona. Suplements de calci segons la situació de calci, generalment amb injecció de solució de clorhexidina calci 10% intravenosa. Pacients de llum pot ser prednisona oral 10mg, tres vegades al dia, compostos inorgànics una vegada cada 3d ~ 5D; pes, infusió intravenosa diària de 10mg de dexametasona ~ 20mg, una vegada cada 3d ~ 5D.

Enfortir la ventilació, compost inorgànic per garantir aquesta concentració de fluorur en línia amb l'estàndard nacional. Potenciar l'educació viària, protecció estricta. Pre-treball examen, durant el període de 1 any examen físic 1, per evitar les contraindicacions.


Un parell de:Procés de plata dinàmica de nanopartícules Següent:Compost inorgànic quatre Categories