Baixa temperatura sinterització tinta molt conductor de plata per a l'electrònica Flexible

- Jan 16, 2017-

Un equip d'altres investigadors informe un procediment de síntesi ingenu per al desenvolupament d'una duradora, partícula lliure i baixa temperatura sinterització plata precursor orgànica (SOP) tinta mitjançant l'ús de lligands punt ebullició baix complexant orgànica lleu.
Example of a flexible-circuit film. Source: Patrick Mansell/PennStateLes tintes de sintetitzar es van imprimir en substrats variables com el vidre, PET i PI els mètodes d'impressió espín-recobriment i broquet-jet.

Excel·lent adhesió i alta conductivitat

Imprès com pel·lícules eren Sinteritzat a baixes temperatures (andlt; 90 º C) per aconseguir pel·lícules plata llis tenir excel·lent adhesió i alta conductivitat. La pel·lícula SOP recoberts de gir sobre vidre unida a 60 º C i la injecció de broquet pel·lícula impresa sobre PET Sinteritzat a 75 º C donat d'alts conductivities de 1.07 × 106 S/m i 2,74 × 106 S/m, respectivament, que només són un ordre de magnitud inferior plata granel (~ 107 S/m). Les pel·lícules de plata connectat amb díode electroluminescent (LEDs) també van mostrar força excel·lent adhesió a través de flexió i prova de torsió.

Un parell de:Fabricació de gran escala els objectius digital tinta conductora preparats per imprimir Següent:Com tintes conductives exigències dels consumidors