Investigadors del MIT han desenvolupar procediment d'impressió d'etiquetes electròniques

- Jan 20, 2017-

Imagineu poder llegir dades electrònics en temps real en una etiqueta. Per exemple, el seu barista podria imprimir un segell per vols saber exactament què tan calent el seu cafè és com passa el temps. Segells electrònics podria ser útils en un nombre d'aplicacions. Aquesta tecnologia també podria fer impressió superfícies electrònics per a una àmplia gamma de funcions possibles.

Investigadors de l'Institut Tecnològic de Massachusetts han desenvolupat un procés d'impressió de transistors de que puguin fer les etiquetes electròniques i superfícies similars una realitat econòmica.

"Hi ha una gran necessitat d'impressió de dispositius electrònics que són extremadament barat però proporcionar càlculs simples i funcions interactives,", diu John A. Hart, el professor associat de Mitsui carrera desenvolupament contemporani tecnologia i Enginyeria al MIT.

"Nostre procés d'impressió nou és una tecnologia que permeten d'alt rendiment, totalment impresa electrònica, incloent transistors de superfícies òpticament funcionals i sensors de tot arreu".

Electrònica d'impressió no és un concepte nou. Injecció de tinta i tècniques d'estampació de goma s'han utilitzat amb resultats mediocres. Segons el document de la recerca recentment publicat a la revistaAvenços de la ciència, aquestes tècniques són difícils de controlar a xicotetes escates i tendeixen a produir patrons anell de cafè que vessaments de tinta sobre les fronteres. Desiguals gravats també pot conduir als circuits incomplets.

La tècnica traçat enAvenços de la ciènciaconsisteix en el disseny de nanoporosos segells – un tipus de segell que és spongier que la goma i la mida d'una ungla de petit. Aquests segells tenen patrons més petit que l'amplada d'un cabell humà.

La porositat de aquests segells permet una solució de nanopartícules, una mena de tinta, flux uniformement a través del segell i a la superfície desitjada. Això permet una resolució més alta que la impressió de segells de goma.

Nanotubs de carboni s'utilitzen per al segell. Aquestes són fulls forts, microscòpiques d'àtoms de carboni disposades en cilindres.

"És una mica casual que la solució d'impressió d'alta resolució de l'electrònica aprofita nostres fons en la presa de nanotubs de carboni durant molts anys," diu Hart.

"Els boscos de nanotubs de carboni pot transferir la tinta sobre una superfície com números massiva d'eriçons minúscul ploma."

Per fer els segells, els investigadors utilitzats prèviament desenvolupat tècniques per créixer els nanotubs de carboni en una superfície de silici en diferents models, incloent-hi les bresques i formes de flors. Aquestes nanotubs es van recobrir amb una polimèriques per garantir la tinta vols penetrar en les estructures de nanotubs i que els nanotubs no vols reduir després que la tinta es va estampar. Llavors infós el segell amb un petit volum de tinta electrònica de nanopartícules com plata, òxid de zinc o semiconductor quantum-dots.

El component crític per imprimir aquests patrons d'alta resolució, precís és en la quantitat de pressió aplicada per segellar la tinta. Aquesta pressió precisa va ser determinat per un model per predir la quantitat de força cal segellar una capa uniforme de tinta a un substrat. Es va construir una màquina d'estampació d'un corró motoritzat per al procés. Els investigadors fix cada segell sobre una plataforma que s'adjunta a una molla, i això utilitzaven per controlar la força d'usar per a prémer el segell contra el substrat.

"Això seria un procés industrial continu, on tindria un segell, i un corró que vostè tindria un substrat que voleu imprimir, com un rodet de pel lícula de plàstic o paper especialitzat per a electrònica," diu Hart. "Hem trobat, limitada pel motor que hem utilitzat en el sistema d'impressió, podria imprimir en 200 mil·límetres per segon, contínuament, que ja és competitiu amb les taxes de tecnologies d'impressió industrials. Això, combinat amb una millora deu en la resolució d'impressió que hem demostrat, és encoratjador."


Un parell de:Nou híbrid tintes permeten electrònica impresa, Flexible sense sinterització Següent:Fabricació de gran escala els objectius digital tinta conductora preparats per imprimir