Anàlisi Imprés mercat de l'electrònica segons el material (tinta i el substrat), per Tecnologia (injecció de tinta, pantalla, gravat en relleu, flexografia I), per dispositiu (Display, fotovoltaica, il·luminació, RFID, i altres), per regions i segments Pronòstics, 2014-2025

- Mar 14, 2017 -

Nova York, 27 febrer 2017 / PRNewswire / - El mercat mundial de l'electrònica impresa es projecta que arribi USD 19.150.000 en 2025, segons un nou informe de Grand View Research, Inc. La creixent demanda dels dispositius electrònics flexibles de fabricació a baix els costos i la necessitat de tecnologies respectuoses del medi ambient està aplanant el camí per a una major adopció de la tecnologia.

A més, l'augment de la penetració de la IO a tot el món està demostrant ser un factor primordial en estirar el mercat de l'electrònica impresa durant el període projectat. S'espera que la demanda contínuament creixent de la IO a la indústria de les telecomunicacions per a la millora de la xarxa i l'optimització del rendiment, juntament amb operacions per a impulsar l'aplicació de la tecnologia durant el període projectat.

Nombrosos avenços i desenvolupaments tecnològics han donat lloc a l'evolució de diversos aparells i instruments electrònics. Les tecnologies de sensibilització i de fàcil ús que creixen estan conduint a la ràpida adopció d'aquests productes innovadors de manera significativa.

Jugadors competents de la indústria estan invertint en gran mesura de les activitats relacionades amb la R + D per tal d'enriquir les carteres de productes i establir la seva presència en el mercat. Amb el temps, l'adopció de les tecnologies eficients i fiables com ara l'electrònica impresa ha resultat ser una necessitat per als fabricants de tot el món. Per tant, es preveu que l'electrònica impresa per buscar una notable atenció a tot el sector d'electrònica de consum durant el període projectat.

El mercat de l'electrònica impresa es classifica sobre la base dels materials necessaris, les tecnologies i els dispositius que porten a terme una aplicació important durant el període projectat. La regió d'Àsia Pacífic contribueix a la major demanda de les tintes conductores i s'espera que mantingui el control sobre el temps estimat. Aquesta demanda pot ser acreditat a la major producció de productes electrònics de consum a través dels països de la regió.

No obstant això, Amèrica del Nord i països europeus com el Regne Unit, Alemanya i Noruega inclou diverses organitzacions i associacions que participen en la promoció i la inversió en R + D per al desenvolupament de la tecnologia de l'electrònica impresa. D'altra banda, també s'espera que la regió d'Àsia Pacífic per presenciar la gran demanda que ha portat a les empreses a invertir fortament per millorar la qualitat de la tinta, la fiabilitat, i altres propietats conductores.

Els trets característics de la tecnologia d'injecció de tinta, com ara un menor consum de tinta i el malbaratament de material, la flexibilitat, la compacitat, i menys inversió inicial està portant la tecnologia d'experimentar una ràpida digne d'esment en el període estimat. D'altra banda, els dispositius RFID impresos electrònics és un altre segment d'observar un notable augment durant el període de pronòstic a causa de l'aplicació exigent en el sector de l'embalatge. Per tant, un impacte positiu per a l'enfortiment del mercat mundial de l'electrònica impresa a tot el món.

Altres troballes clau de l'informe suggereixen:  

El creixement del mercat de l'electrònica impresa pot ser acreditat a la creixent adopció de la tecnologia d'injecció de tinta, la pantalla cada vegada més gran i impresos segments de dispositius RFID.

La creixent consciència sobre la conservació dels recursos naturals està donant lloc a l'adopció d'alternatives ecològiques, com ara l'adopció de dispositius fotovoltaics que està atribuint encara més el creixement de la tecnologia.

Tintes conductores i la tecnologia d'impressió de la pantalla són els dos segments que dominen el mercat global de l'electrònica impresa que constitueix la part principal.

Diverses organitzacions i associacions estan promovent la tecnologia de l'electrònica impresa en els països europeus com Alemanya i Regne Unit, que constitueixen una part considerable en 2015.

Els participants clau de la indústria inclouen:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix, i T-Ink, Inc. Les principals estratègies de millora seguits pels jugadors competents inclouen associacions de signatura o acords de distribució, fusions i adquisicions, a més d'enriquir les seves carteres mitjançant la realització contínua de R + D.Un parell de:Electrònica impresa: plataforma de sensors RFID i pel·lícules funcionals flexibles per al processament automàtic Següent:Adolescent inventa una capbussada per mantenir els gèrmens