Electrònica impresa mercat s'espera arribar a milions de dòlars dels EUA$ 65.0 2024; Demanda d'envasament elegant joc de canvis per als competidors | TMR

- Feb 08, 2017 -

Clau de jugadors que operen en elmercat global electrònica impresahan estat competint per retenir el lideratge amb el desenvolupament de nous productes, la implantació de les noves tecnologies i innovació de producte. Investigació de mercat de transparència s'observa que alguns dels jugadors líders en el mercat global són Samsung Electronics Co, Ltd, Xerox, fina pel·lícula electrònica ASA, Optomec Inc. i Intrinsiq Materials, Inc. Aquestes empreses també es preveu que se centren en operacions de fusions i adquisicions i aliances estratègiques per continuar sent rellevant a la competició indesitjada.

Segons l'informe de la recerca, el mercat global electrònica impresa valia EUA$ 25.4 bn el 2015 i s'espera arribar a una valoració de EUA$ 65.0 finals del 2024. Durant el període de predicció de 2016 i 2024, el mercat global s'avanci a un CAGR de 11,0%.

Àsia-Pacífic liderant el paquet Economies emergents mantingui demanda constant electrònica impresa

Geogràficament, el mercat global electrònica impresa és segmentar en Amèrica del Nord, Àsia-Pacífic, Europa, Amèrica Llatina i Orient Mitjà i Àfrica. D'aquests, s'espera que Àsia Pacífic portant el grup durant el període de predicció. Encara que la regió s'espera per presenciar una relliscada menor, adquiriran encara una quota del 36.0% en el mercat mundial al final del 2024. Economies emergents de l'Índia, Xina i Japó es projecten per donar el mercat d'electrònica impresa a Àsia-Pacífic una injecció al braç en el pròxim futur.

Aconseguir Mostra PDF per idees d'investigació Professional

Venda al detall i envasament Segment promet indestructible creixement al llarg període de previsió

En termes d'aplicació, el mercat global està segmentat en venda al detall i envasament, automoció i electrònica. D'aquestes, la venda al detall i l'envasament segment celebrar la major part en el mercat mundial en 2015. La indústria creixent i canviant percepcions cap embalatge s'esperen per conduir aquest segment del mercat global en els propers anys. Els finals del 2024, la venda al detall i envasament segment s'espera que representen una quota del 34,5% en el mercat global electrònica impresa. La creixent demanda dels consumidors per envasament elegant és esperat juguen un paper fonamental en el desenvolupament d'aquest segment. Millores tecnològiques i els avenços en els mètodes d'envasament també han fet una diferència notable a l'ingrés de la venda al detall i envasament aplicació segment alça.

El mercat global electrònica impresa està sent impulsat per l'adopció creixent de matèria orgànica per fer electrònica impresa. L'absorció de materials orgànics és atribuïble a la seva rendibilitat per imprimir pantalles flexibles. A més, com materials semiconductors i realització orgànics com polímers i molècules es pot utilitzar per a una àmplia gamma de propòsits. La creixent pressió per reduir el consum d'energia, impacte ambiental negatiu i el malbaratament de material també ha provocat diversos fabricants a utilitzar materials orgànics per l'electrònica impresa. El mercat també és probable que presenciar un augment en la demanda d'electrònica impresa com la indústria està mostrant un gran interès en l'ús de papers recoberts per a electrònica impresa.

Pobre disponibilitat de Materials orgànics per frenar el mercat

Tot i que la clau de conducció factor gira al voltant de l'ús de materials orgànics per l'electrònica impresa, ha esdevingut també un factor que és el mercat de contenció. La disponibilitat pobre de matèria orgànica actua com un important obstacle per al mercat global. A més, electrònica inorgànics són encara comercialment viable que orgànics. Addicionalment, exhaustiva investigació necessària per utilitzar components ecològics també afegeix al cost dels processos de producció. Així, els alts costos d'operació i menys disponibilitat o materials orgànics es preveu que dificulten el mercat mundial en els propers anys.

Aquesta revisió es basa en la investigació de mercat de transparència informe, titulat andquot;Mercat d'electrònica impresa - indústria Global anàlisi mida compartir tendències de creixement i previsió 2016-2024.andquot;

Un parell de:Projecció de fongs filamentosos antimicrobians síntesi de nanopartícules de plata Següent:Tintes conductores en 2017: La següents grans coses