Electrònica impresa: plataforma de sensors RFID i pel·lícules funcionals flexibles per al processament automàtic

- Mar 17, 2017 -

Schreiner PrinTronics, centre de competència de Schreiner Group per l'electrònica impresa, en el "Innovation Showcase" de LOPEC a Munic (pavelló B0) el 29 de març i 30, van a presentar una primícia mundial: una plataforma de sensors RFID impresa amb una etiqueta complex amb funcions elèctriques . L'ús de pistes conductores impreses, l'etiqueta combina una temperatura i un sensor de primera obertura amb un xip NFC. Gràcies a una antena impresa NFC, el xip es pot llegir amb un telèfon intel·ligent equipat amb aquesta finalitat. Desenvolupat per processos de rotllo a rotllo, la solució és perfectament adequat per al seu tractament automatitzat.


Quan s'utilitza la plataforma de sensors RFID imprès per segellar un paquet de producte que realitza dues funcions essencials. Per mitjà d'un sensor, que mesura i registra contínuament la temperatura en tota la cadena de subministrament durant la vida de l'etiqueta. Una bateria molt prima i flexible integrat en l'etiqueta permet aquest tipus de registre de dades a llarg termini. Un primer sensor d'obertura, a més, integrada indica si l'etiqueta ha estat tallada per obrir la caixa i el contingut pot haver estat exposat a la manipulació.


Altres productes de pel·lícula flexible i de múltiples capes per a la conducció elèctrica, de commutació, el mesurament i de control, per a ser exhibit a l'estand LOPEC incloure empremtes impreses conductores, antenes, elements de calefacció, reflectors, interfícies d'usuari multifuncionals i altres sensors. Aquestes solucions Schreiner PrinTronics són multifuncionals, així i ofereixen un alt valor afegit. Sobre la base de coneixements en profunditat en la impressió de la plata i carboni, en l'aïllament i el forat passant interconnexions, Schreiner PrinTronics ha estat el desenvolupament d'alta precisió de la impressió rotllo a rotllo de l'electrònica a nivells consistentment més alts en els últims anys.

Un parell de:En col·laboració electrònica impresa investigació i aplicació Següent:Anàlisi Imprés mercat de l'electrònica segons el material (tinta i el substrat), per Tecnologia (injecció de tinta, pantalla, gravat en relleu, flexografia I), per dispositiu (Display, fotovoltaica, il·luminació, RFID, i altres), per regions i segments Pronòstics, 2014-2025