Científics de el W.Va. col·legis presents descobriments d'econòmiques, projectes d'investigació d'impacte de la comunitat

- Feb 15, 2017-

SOUTH CHARLESTON, W.Va.— Professorat ciència a les escoles i universitats a través de Virgínia Occidental estan duent a terme projectes de recerca que l'impacte de l'estat, les comunitats i economia.


Dimarts, professors de la West Virginia University, la Universitat Marshall, Concord Universitat i Universitat del estat de West Virginia va donar presentacions del seu treball durant un saló mare al pont Vall comunitat i Escola Tècnica de South Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, a Marshall, ha estat treballant en un projecte que tracta de nanopartícules de plata i com afecta desenvolupament les cèl·lules del cervell en els nens.


"Un nen podria estar utilitzant el raspalls de dents, joguines, estar exposat durant anys o fins i tot dècades i els nivells estan tornant més i més. Aquest és un moment crític de desenvolupament del cervell, per descomptat. Si aquestes nanopartícules estan construint en el cervell i que afecten el desenvolupament, llavors allò és de preocupació,", va explicar Spitzer.


La investigació Mostra, Spitzer va dir, que les cèl·lules es comporten diferent i que són canvis de funció cel·lular quan estan exposats a les nanopartícules.


Dr. Brian Anderson, director de la West Virginia University Institut d'energia, està treballant en un projecte que implica hidrats de natural gas, modelatge termodinàmic i geotèrmica. Va dir que aquests sistemes es ajudar a Virgínia Occidental i el món, desenvolupar noves fonts d'energia renovable i sostenible.


"Tenim, en Virgínia Occidental, la més eficient carbó planta d'energia en l'hemisferi occidental a Longview potència just al nord de Morgantown. Estem treballant amb ells en el que serà els propers passos a augmentar encara més la seva eficiència energètica de la utilització del carbó,", va dir Anderson.


Els estudiants han associat amb aquests professors per posar les mans en l'experiència. Anderson va dir que és important involucrar els estudiants en la recerca, així que pot estar preparat per a carreres i així es pot ensenyar a les generacions futures.


"Per implicar-los en béns projectes del món és el que és d'importància crítica perquè els problemes i reptes evolucionen cada dia i cada any i llibres de text no poden mantenir-hi," va dir.


Spitzer va dir que seus estudiants estan aprenent sobre lideratge i comunicació, no només ciència.


"Cadascun d'ells aconsegueixi el seu propi projecte, hauran d'esbrinar els terminis, han de supervisar potser o ensenyar coses als altres alumnes, llavors van a congressos internacionals i cal que presentin les seves investigacions de científics, amb grau de doctor de tot el món," va dir.


Altres presentadors inclòs el Dr. Joseph Allen fromConcord University i el Dr. Sanjaya de la West Virginia State University.


Recerca Allen se centra a terratrèmols comprensió conservats en zones profundes culpa. Sanjaya porta un programa de recerca actives a plantes de disseny i microalgues per millorar la bioenergia i valor nutricional.


Presentacions del dimarts va acollir el West Virginia educació superior política de la Comissió divisió de ciència i recerca.

Un parell de:TMDC Nanoflakes fa nou tipus de cèl·lula solar fotosintètica Següent:Nou informe de recerca IDTechEx electrònica impresa, orgànic, Flexible