Projecció de fongs filamentosos antimicrobians síntesi de nanopartícules de plata

- Feb 13, 2017-

El present treball tenia l'objectiu de projecció d'un lot de 20 soques de fongs, aïllat del sòl de plantació de canya de sucre, per identificar els capaços de biosíntesi de les nanopartícules de plata. Aquestes nanopartícules se sap que tenen un gran i eficaç aplicació en microbiologia clínica.


Quatre soques van resultar ser capaç de biosíntesi de les nanopartícules de plata. Les nanopartícules de biosynthesised va estar caracteritzat per espectroscòpia UV-vis, escaneig de microscòpia electrònica i EDX DRX.


Es va trobar tenen una mida mitjana de 30-100nm, un habitual ronda forma i potencial activitat antimicrobiana contra Escherichia coli, Staphylococcus aureus i Pseudomonas aeruginosa. L'activitat antimicrobiana es trobava directament relacionada amb la concentració de nanopartícules.


Mycogenic síntesi de les nanopartícules és un procés biogènics verd preferible a altres alternatives. Perquè fongs són grans productores d'enzims extracel·lulars aquest procés fa escalat una tasca més fàcil amb la importància alta microbiologia clínica en la lluita contra la resistència microbiana, així com altres aplicacions industrials.

Un parell de:Nou informe de recerca IDTechEx electrònica impresa, orgànic, Flexible Següent:Electrònica impresa mercat s'espera arribar a milions de dòlars dels EUA$ 65.0 2024; Demanda d'envasament elegant joc de canvis per als competidors | TMR