Argent Nano Material producte característiques

- Sep 29, 2017-

Argent Nano és la plata metàl·lica que fa que les partícules nanomètriques. Tamany de particula plata Nano d'uns 25 nm, principalment, en escherichia coli, neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis i altres dotzenes de microorganisme patogen té forta inhibició i efecte d'assassinat i no es desenvoluparan resistència. Mitjons de cotó de fibres de cotó pentinat i plata nano tenen bons efectes antibacterians i anti-olors.

Per la seva bona conductivitat, plata nano partícules té una posició molt important en microelectrònica. L'efecte de superfície i efecte quàntic de la mida de les nanopartícules de plata té algunes aplicacions especials, com superfície realçat aplicació Raman i aplicació mèdica.

1. Nano plata és una substància de pols plata individual amb una mida de partícula inferior a 100 nm i en general entre 25 i 50 nm.

2. l'actuació de nano-plata està directament relacionada amb la seva mida de partícula.

L'estudi va trobar que el més petit la mida de les partícules, el més fort és el rendiment bactericida.

Característiques del producte

Rentat a curt termini no afecta la seva funció; Amb color natural, color, l'aplicació no afecten després de tintura, pot completament substituir plom, estany de soldadura, ús a llarg termini de plata nano antibacterià estarà formada en els organismes que es dipositen d'efecte biològic, nociu en el cos humà i fins i tot massa forta té toxicitat obvi, plata nano per evaporar a l'entorn també tindrà efectes sobre l'ecològic, destruir els bacteris beneficioses en el cos el medi ambient, productes de plàstic de plata nanocomptador precipitació després ja no tenen la funció d'esterilització, general en els tres mesos de mitja un temps any, ús per un temps serà perjudicial per al cos, causa una intoxicació els símptomes, afecten el desenvolupament físic.

Nanòmetre (nm) és la més petita unitat de mesura que segueix microns, i un Nanòmetre és una milionèsima de mil·límetre, o millimicron, o billionths d'un metre. Argent Nano, és l'ús de la nanotecnologia d'avantguarda es plata nano, nanotecnologia, la plata a l'estat de la capacitat d'esterilització, té un salt qualitatiu, pocs poden produir efecte potent antisèptic de plata nanopartícules pot matar més de 650 tipus de bacteris en minuts, esterilització d'ampli espectre i sense cap resistència, es pot promoure la curació de la ferida, creixement cel·lular i reparació danyat cèl·lules, sense efectes tòxics, també es troben sense estimulació a la reacció de la pell, això a l'aplicació àmplia de nano plata antibacterià obrir perspectives àmplies, és l'última generació de l'agent antibacterià natural

Nanosize plata partícules directament a les bacteris combinar amb l'enzim de metabolisme oxigen (SH), els bacteris sufocat l'únic mecanisme d'acció, l'exposició poden ser morts per la majoria de bacteris, fongs, floridura, les espores i altres microorganismes. Estudi de major autoritat domèstica vuit trobat: els patògens resistents a drogues com ara e. coli resistència, resistència a l'Estafilococ daurat, pseudomonas aeruginosa resistent, fester streptococcus, enterococcus resistents, bacteris anaeròbics, com ara activitat antimicrobiana integral; Bacteris com l'Estafilococ daurat, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans i altre G +, patògens g-sexe tenen efecte bactericida sobre els bacteris comuns d'escaldar i superfície de la ferida. També té un potent efecte bactericida sobre chlamydia trachomatis i gonococcus de malalties de transmissió sexual.

Un antibiòtic pot matar patògens uns sis, mentre que nanosilver pot matar centenars de malaltia-que causen organismes. Matar bacteris, fongs, trichomonids, branques/clamídia, gonococcus, acció bactericida i bacteris resistència anti-bacterianes tenen el mateix efecte


Un parell de:Consideracions de nitrat de plata Següent:Control de nanopartícules plata de resistència a la malaltia de la planta