Aplicacions de Nanopartícula Plata

- Oct 24, 2017 -

Les nanopartícules de plata són de plata de plata nano. Les nanopartícules de plata tenen una grandària major d'uns 25 nm, E. coli, Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia trachomatis i altres dotzenes de microorganismes patògens tenen un fort efecte inhibidor i mortal, i no produeixen resistència a medicaments. Amb nano-partícules de plata i fibra de cotó pentinat amb mitjons de cotó, amb bon efecte desodorant antibacterià.

Partícules de nanopartícula de plata a causa de la seva bona conductivitat, de manera que ocupa una posició extremadament important en el camp de la microelectrònica. Efecte superficial de partícules de nanopartícula de nanopartícula, efecte de grandària quàntica, etc., de manera que també té alguns propòsits especials, com ara aplicacions Raman millorades de superfície, aplicacions mèdiques.

1. Les nanopartícules de plata són en pols de plata Elemental, la grandària de les partícules és inferior a 100 nm, generalment entre 25-50 nm.

Les propietats de les nanopartícules de plata estan directament relacionades amb la seva mida de partícula.

L'estudi va trobar que com més petit sigui la mida de les partícules, més forta serà el rendiment bactericida.

Àrees d'aplicació

Pasta de plata d'alta gamma (cola)

Components de xips per a pasta de elèctrode externa, polpa de circuit integrat de pel lícula gruixuda, pasta de elèctrode de panell solar, paquet de xips LED amb plàstic de plata conductor, usat per a pasta de plata conductora de sinteritzat a alta temperatura i pasta de plata conductora oligòrica, usada en electrònica impresa Tinta conductora del dispositiu, etc.

Recobriment conductiu

Capa de filtre d'alta qualitat, capa de condensador de plata plateada, pasta sinteritzada a baixa temperatura i pasta dielèctrica

Camp mèdic

Plàstics antibacterians i equips mèdics, plàstics antibacterians i productes de cautxú, tèxtils antibacterians i sabates de roba i mitjons, recobriments antibacterians, ceràmica i vidre, recobriments antibacterians verds

Electrodomèstics verds i productes per a mobles

Electrodomèstics amb revestiment antiestàtic, esterilització, desodorant, film antibacterià

Materials catalítics

Catalizador d'oxidació d'etilè, catalizador de plata suportat per pila de combustible

nova energia

Materials de canvi de calor, materials electrònics de components electrònics d'alt grau

Indústria del galvanoplàstia

Material de recobriment de plata per electroformació d'or

Característiques

El rentat a curt termini no afecta la seva funció; amb color natural, es pot desplegar de color, l'aplicació no afecta el teixit, pot substituir completament el plom, la soldadura de llauna, l'ús a llarg termini de les nanopartícules de plata antibacterianes en el cos es formarà deposició de plata en els efectes biològics, efectes adversos, deposició excessiva i fins i tot un important fenomen d'intoxicació, les nanopartícules de plata volàtils al medi ambient tindran un cert impacte en l'ecologia que matarà al medi ambient en els bacteris beneficiosos, els productes plàstics en les nanopartícules platejades després de la precipitació acabada. Ja no tenen una funció bactericida, generalment el temps en de tres mesos a sis mesos, l'ús a llarg termini serà perjudicial per al cos, causant símptomes d'intoxicació, afectarà el desenvolupament físic.

Instruccions

Ús directe o indirecte.

Aplicacions

Les nanopartícules de plata tenen característiques antibacterianes que s'apliquen a la vida, inclosos els productes per a bebès, els vasos i les ampolles tenen aplicacions, les importacions de taulers antibacterians de plataformes nanopartícules de Sheng són un material segur, l'ampolla de Seül (Pyle plata, nanopartícules PES ampolla de trencaclosques, Pyle ió plata i ampolla de PES, Pyle Botella de trencaclosques combinada PES) conté material de nanopartícula platejat. Les nanopartícules de plata són segures i són àmpliament utilitzades.


Un parell de:Descripció de compostos inorgànic Següent:Consideracions de nitrat de plata