Control de nanopartícules plata de resistència a la malaltia de la planta

- Oct 10, 2017-

Encara que nanopartícules sonores com descobriments recents, nanopartícules de plata aquesta estructura minúscul en realitat ha estat utilitzat durant centenars d'anys. La famosa Copa Lecorgus (Lycurguscup), produïts per artesans romans del segle quart any, està equipat amb vidre de dos colors, esquitxada amb nanopartícules d'or i plata a la superfície de la Copa, i quan la llum brilla des del front de la cup, plata Nanopartícules que presenta un aspecte verd, quan la llum brilla per darrere.

Des de l'edat dels antics artesans, nanopartícules de plata investigadors han estat profundament conscients de nanopartícules. L'ús potencial de nanotubs com biosensors i sensors de gas ha fet gent especialment interessats en ell. Nanopartícules poden preparar mitjançant mètodes químics o físics, que són millors que els mètodes químics perquè els mètodes físics no utilitzen generalment contaminants orgànics. Però d'una manera física, és difícil de produir una mida uniforme i un nombre suficient de nanotubs.

Forma de cub no és l'estructura d'energia més baix de nanopartícules de ferro, i no podem confiar en termodinàmica equilibri a considerar l'Assemblea pròpia d'aquestes nanotubs. Plata nanopartícules en canvi, els científics Estación Olst, sota la guia del Professor Mukhles Sowwan, desenvolupar un nou mètode anomenat magnèticament controlada polvorització catòdica tecnologia de condensació de inert gas per produir nanotubs de ferro. En primer lloc, s'escalfa per convertir-se en plasma ionitzat nanopartícules de plata l'argó, i un imant es col·loca darrere l'objectiu del material desitjat per controlar la forma del plasma i garantir que l'ió argó apunta l'objectiu, per tant, el nom "Magnetró". L'Àtom de ferro final és bombardejada fora la meta, xocar amb l'Àtom d'argó i la formació de nanopartícules. Controlant el camp magnètic, nanopartícules de plata el plasma està controlada precisament per aconseguir l'objectiu de produir nanotubs fins i tot.

Diàmetre argent nanopartícules en 5 ~ 100 Nano, aproximadament el 1 per mil del cabell humà. Un cop les nanopartícules són ruixats sobre plantes, van protegir les plantes contra les invasions per fongs. Nanopartícules també mostren una gran varietat de maneres d'inhibir el creixement de fongs, minimitzant la possibilitat que el patogen produint resistència. Plata nanopartícules com un resultat, pot ser utilitzat per al control més eficaç de patògens vegetals resistents.

Nanopartícules de plata són estudiades en diferents indústries, nanopartícules de plata incloent-hi productes farmacèutics, Diagnosis, cosmètics i processament d'aliments. S'han utilitzat amb èxit en embenats de ferides, embalatge i consum productes alimentaris com tèxtil i calçat per evitar els microbis de la producció d'olors.


Un parell de:Argent Nano Material producte característiques Següent:Paper de compostos inorgànic