Mecanisme de citotoxicitat nanopartícules de plata

- Nov 01, 2017 -

Nanopartícules de plata es refereixen a partícules formada per àtoms de plata, i la seva mida de partícula és generalment en el rang de 1 a 100 nm. Les propietats d'antimoni de la major part de la superfície material plata són ben coneguts, i el mecanisme és que els àtoms de plata en la superfície del material pot ser lentament oxida l'oxigen en l'entorn per alliberar ions de plata lliure (Ag +), que travessen el wa LLS de l'enquadernació de bacteris Mercapto, bloquejant la cadena respiratòria de bacteris i en última instància, matar els bacteris adjunts la superfície del material. Per a materials a granel de plata, el procés d'oxidació és molt lenta, el nombre i tipus d'ions de plata alliberat també és molt baixa.

Com amb el material massiva de plata, la nano-superfície plata s'oxida per alliberar ions de plata lliure. No obstant això, gràcies a l'efecte de mida petita i efecte superficial de les nanopartículas, com la disminueix de mida de partícula, el nombre d'àtoms superficials de la plata nanocomptador el nombre d'àtoms augmenta ràpidament, resultant en un increment en la taxa d'alleujament de ions de plata; al mateix temps, a causa del gran nombre de partícules a la superfície d'ions de plata i la partícula mida és més petit que el virus, plata nano pot ser a través de la seva parella d'ions de plata superfície membrana cel·lular causat per un dany directe i en una varietat de cèl·lules , provocant l'apoptosi o necrosi. A causa de les característiques anteriors, l'efecte bactericida de nanopartícules de plata és significativament superior a la d'ions de plata. No obstant això, al mateix temps, nanopartícules de plata la cèl • lula i romandre en ells, resultant en alta concentració local de distribució d'ions de plata, provocant toxicitat clar i danys a les cèl·lules, teixits i òrgans.

Els mecanismes de les nanopartícules de plata citotòxics destaquen principalment els aspectes següents

(1) Nanòmetre plata propi tant la superfícies ions de plata pot actuar sobre la membrana de membrana de proteïnes de membrana, d'activació de la via de transducció de senyals, inhibició de la proliferació cel·lular.

(2) a través de la superfície de partícules de l'alta concentració d'ions de plata en l'oxidació de membrana cel·lular causat per canvis en la permeabilitat de la membrana cel·lular, condueix a l'afluència de calci i sobrecàrrega, causant estrès oxidatiu i canvis de membrana;

(3) plata nanopartícules distribuïts al citoplasma causar local alta concentració d'ions de plata alliberat pel paper dels mitocondris provocat per danys a la funció de la cadena respiratòria, que resulta en la producció de ROS, que causen estrès oxidatiu i la síntesi d'ATP desordres, donant lloc a dany del DNA.

(4) nanopartícules de plata citoplasmàtic causa detenció de cicle cel·lular, provocant l'apoptosi.

(5) plata nano-adsorció de molècules proteiques van causar una varietat de canvis estructurals en les proteïnes, com ara la inhibició de les cèl·lules cerebrals i musculars dins l'activitat de Creatina-cinasa.

(6) degut al citoplasma d'argent sostinguts nano alliberament d'ions de plata, ocasionant ADN ocasionades per no pot ser completament reparat.

Un gran nombre d'estudis han confirmat que plata pot provocar un augment significatiu en el nivell d'argent en diversos òrgans i teixits i s'acumulen durant diversos mesos, independentment de les vies de l'exposició; on el fetge i melsa acumular més, seguit pel ronyó ocasionant important fetge, nefrotoxicitat i immunotoxicity. Nanopartícules de plata, segon poden expandir un ampli ventall de barreres biològiques, incloent el cervell de sang, els testicles sang, placenta, intestinal mucosa, etc., ocasionant toxicitat clar del sistema nerviós central, sistema reproductiu toxicitat i toxicitat genètica.

Per tant, en la consideració de l'aplicació de recerca de plata nano-ingredients i desenvolupament de subministraments mèdics, cal comprendre la plata nano-citotoxicitat i la seva aplicació clínica de la necessitat, seguretat i eficàcia, prenent relat complert de l'impacte dels productes sobre salut pública.


Un parell de:Compost inorgànic quatre Categories Següent:Interacció de nanopartícula de plata