Procés de plata dinàmica de nanopartícules

- Sep 27, 2017-

Plata metall és àmpliament utilitzat en la nostra vida quotidiana i en l'atenció mèdica. Plata nanopartícules a causa de l'avanç de la nanotecnologia, plata nano partícules (en endavant com AgNPs) han guanyat més beneficis. No obstant això, l'augment de l'ús de AgNPs en diversos camps condueix inevitablement a un augment en el risc potencial de partícules nanomètriques, que les seves preocupacions sobre seguretat ambiental i salut humana. En els darrers anys, nanopartícules de plata investigadors tenen avaluar les toxicitats de AgNPs i procurar explorar els mecanismes cel·lulars i moleculars de toxicitat.

Un cop AgNPs entren al cos, alguns poden romandre en el teixit diana original, però en principi serà transportat a través del torrent sanguini o el sistema limfàtic, nanopartícules de plata distribuït a òrgan objectiu secundari del cos, provocant un òrgan en concret o resposta sistèmica. En rosegadors, AgNPs, donades la injecció oral, intravenosa o intraperitoneal, han demostrat que el cervell, fetge, melsa, ronyons, nanopartícules de plata i els testicles són òrgans diana predominantment secundària per tot el cos. Aquests patrons de distribució òrgan suggereixen que la toxicitat potencial de AgNPs pot causar neurotoxicitat, immunotoxicity, nefrotoxicitat i toxicitat reproductiva en viu.

Citotoxicitat, com espècies reactives d'oxigen, danys de ADN de nanopartícules de plata, canvis en l'activitat enzim intracel·lular i l'aparició d'apoptosi i necrosi, s'han associat amb la toxicitat hepàtica induïda per AgNPs en vivo. Bàsicament, quan les cèl·lules s'enfronten a condicions desfavorables, nanopartícules de plata diversos processos estacionari començarà a mantenir la supervivència cel·lular, un dels quals és l'autofàgia. L'autofàgia nanopartícules plata pot actuar com un procés de defensa cel·lular que és essencial per contrarestar la toxicitat d'AgNPs, però no mantenen activitat autofàgia, acompanyat d'energia reduït, pot contribuir a l'aparició d'apoptosi i fetge posterior dany de funció

"Marea Autophonic" s'utilitza per expressar l'autofàgia després del procés dinàmic, primer de tot la formació i maduració de autophagosomes, seguit pel autophagylosin fusion, nanopartícules de plata i finalment hidrolitzada vesícula components cel·lulars embolicat i la alleujament de macromolècules citoplasma. En aquest sentit, qualsevol dels passos citats en el procés d'interrupció com la marea de l'autofàgia cel·lular és deficient. L'exposició AgNPs augment LC3 (verd)-LC3 (verd)-II en una manera dosi-depenent i l'acumulació de proteïnes p62 era dosi-depenent. Nanopartícules de plata que això suggereix que encara que AgNPs activar l'autofàgia, finalment condueixen a autophonic marea bloquegin. A més el problema de la disfunció de l'autofàgia, RNP i apoptosi també passarien després de l'exposició AgNPs.

Més i més evidència suggereix que les modificacions post-translacionals, nanopartícules de plata especialment fosforilació, l'acetilació i ubiquitinación, determinar l'activitat i / o agregació de proteïnes implicades en la realització de l'autofàgia i ajustament de la marea autophagous de desenvolupament. Plata nanopartícules augmentat estrès cel·lular pot conduir a la caiguda del sistema modificació postraduccional o causar inespecífics modificació que no es produeix en condicions fisiològiques.

Ubiquitinación ha estat considerat clau per controlar el destí de proteïnes, que és el procés d'etiquetatge proteïnes per ser degradada per proteasomes. Més recentment, nanopartícules de plata hi ha cada vegada més proves que ubiquitina conjugat cadenes determinar la selectivitat de l'autofàgia.


Un parell de:Mecanisme citotòxica nanopartícules de plata Següent:Compost inorgànic utilitzar molt àmplia