Seguretat entorn de nanopartícules de plata

- Jul 10, 2017-

Plata metall és àmpliament utilitzat en la nostra vida quotidiana i en l'atenció mèdica. Plata nanopartícules a causa de l'avanç de la nanotecnologia, plata nano partícules (en endavant com AgNPs) han guanyat més beneficis. No obstant això, l'augment de l'ús de AgNPs en diversos camps condueix inevitablement a un augment en el risc potencial de partícules nanomètriques, que les seves preocupacions sobre seguretat ambiental i salut humana. Plata nanopartícules en els últims anys, els investigadors han avaluar les toxicitats de AgNPs i procurar explorar els mecanismes cel·lulars i moleculars de toxicitat.

Després els nanomaterials introdueixi el sistema biològic, nanopartícules de plata una sèrie d'interfícies de nanopartícules-biomolecule s'estableixen amb les cèl·lules i orgànuls subcel·lular macromolècules (com ara proteïnes, àcids nucleics, lípids, hidrats de carboni). La interacció de dinàmiques, dinàmica, intercanvi nanopartícules de plata i calor en aquesta zona de la interfície pot afectar processos com la formació de proteïnes corones, contacte cel·lular, membrana plasmàtica atrapament, captació cel·lular de nanopartícules de plata i biocatálisis, totes que determinen la presència de nanomaterials biocompatibilitat i biohazardous.

Una vegada AgNPs entren en el cos, nanopartícules de plata alguns poden romandre en el teixit diana original, però en principi es traslladarà a través del torrent sanguini o el sistema limfàtic, distribuït per òrgan objectiu secundari del cos, provocant un òrgan en concret o resposta sistèmica. Rosegadors, AgNPs, nanopartícules de plata donada oral, intravenosa, o injecció intraperitoneal, han demostrat que el cervell, fetge, melsa, ronyons i els testicles són òrgans diana predominantment secundària per tot el cos. Aquests patrons de distribució òrgan suggereixen que la toxicitat potencial de AgNPs pot causar neurotoxicitat, immunotoxicity, nefrotoxicitat, nanopartícules de plata i reproductiva toxicitat en viu.

Citotoxicitat, nanopartícules de plata com espècies reactives d'oxigen, dany del DNA, canvis en l'activitat enzim intracel·lular i l'aparició d'apoptosi i necrosi s'han associat amb la toxicitat hepàtica induïda per AgNPs en vivo. Bàsicament, quan les cèl·lules s'enfronten a condicions desfavorables, diversos processos d'estat estacionari s'iniciarà mantenir la supervivència cel·lular, un dels quals és l'autofàgia. L'autofàgia, pot actuar com un procés de defensa cel·lular que és essencial per contrarestar la toxicitat d'AgNPs, però no mantenen activitat autofàgia, acompanyat d'energia reduït, nanopartícules de plata que poden contribuir a l'aparició d'apoptosi i fetge posterior danys de la funció.

No hi ha cap evident efecte citotòxic sobre AgNPs que intervenen en el transport actiu (és a dir, endocitosi) en les cèl·lules. En canvi, la internalització dels AgNPs, nanopartícules de plata que s'intercanvien principalment en l'interval lisosomal, és significativament tòxic per endocitosi. Tenint en compte que AgNPs endocitosi es considera una condició suficient i no invasiu per induir citotoxicitat. Plata nanopartícules en addició, AgNPs pot destruir la integritat de la membrana cel·lular per induir la peroxidació de lípids i així penetrar directament a la membrana cel·lular.

Més i més evidència suggereix que les modificacions post-translacionals, nanopartícules de plata especialment fosforilació, l'acetilació i ubiquitinación, nanopartícules de plata determinar l'activitat i / o agregació de proteïnes implicades en la implementació de l'autofàgia i posada a punt autophagous desenvolupament de marea. Augment d'estrès cel·lular pot conduir a la caiguda del sistema modificació postraduccional o causar inespecífics modificació que no es produeix en condicions fisiològiques.

Ubiquitinación ha estat considerat clau per controlar el destí de les proteïnes, nanopartícules de plata que és el procés d'etiquetatge proteïnes per ser degradada per proteasomes. Més recentment, hi ha evidència creixent que conjugats ubiquitina cadenes determinar la selectivitat de l'autofàgia.


Un parell de:Tecnologia de la nanopartícula de plata Següent:Compost inorgànic divers