Trets de nanopartícules de plata

- Sep 01, 2017-

Valor monetari de la plata és menor que l'or, però en el tractament de la infecció, el valor mèdic de plata no pot ser subestimades. Quan el fracàs d'antibiòtics, plata coloïdal el seu efecte. Dr. Schauss de la Universitat John Hapkins creu que la plata coloïdal és un medicament natural que pot resistir "centenars de patògens". professor Menriques de Universitat discutida ha demostrat que nanopartícules de plata pot matar llevats sota diverses condicions i tenen bona capacitat antifúngic. És eficaç per a la prevenció i tractament de la infecció oral.

Valor monetari de la plata és menor que l'or; però en el tractament de la infecció, no pot ser subestimades el valor mèdic de plata; en situacions d'emergència, plata coloïdal no només és més valuós que l'or i més eficaç.

Quan el fracàs d'antibiòtics, plata coloïdal el seu efecte; antibiòtics ataquen la intestinals bons o dolents microorganismes, danyar el sistema immunològic. Antibiòtics A atacar patró és susceptible de variació bacteriana. De fet, l'abús d'antibiòtics i la manca de prescripcions greus haver causat bacteris lluitar contra els antibiòtics. Aquest és un problema general a l'hospital.

D'altra banda, el Dr Alexander G. Schauss de la Universitat John Hapkins sosté que la plata coloïdal és un medicament natural capaç de "centenars de patògens"; molts metges no trobava antibiòtics el 1938, i molts metges utilitzat infecció. Avui en dia, persones tornar amb plata de lidiar amb problemes com la metamorfosi bacteriana.

Metges experimentar amb nanopartícules de plata per tractar infeccions orals per fongs induïda per? Les infeccions per llevats causades per Candida albicans i Candida glabrata són comuns en pròtesis; conduir a aftes i estomatitis dental - una infecció molt dolor que afecta el 70% de les persones que porten pròtesis dentals. Aquestes infeccions orals difícil de tractar de microorganismes ràpidament formar biofilms i antibiòtics no matar aquests fongs, però són realment útils per a ells.

Professor Mariana Henriques de Universide do Minho i els seus col·legues provat nanopartícules de plata de diverses mides per analitzar els efectes d'aquestes infeccions orals i prestar atenció a la capacitat potencial d'aquestes nanopartícules per controlar-los.

Henriques i els seus col·legues utilitzen saliva per causar una varietat d'entorns controlats experimentals, després la biopel·lícula artificial en saliva, observat canvis en les infeccions per fongs. Aviat van trobar que la mida no és important, en totes les condicions, nanopartícules de plata pot efectivament matarà el llevat. Aquest estudi determina clarament les propietats antifúngics de plata, i la granulometria pot ser utilitzat en una varietat de processos.

Nanopartícules de plata es poden ordenar de nous fàrmacs i pot ser utilitzat com a precaució en els hospitals. Plata pot venir a la boca per ajudar amb pròtesis per evitar el creixement de biofilm. Professor Henriques creu que nanopartícules de plata fins i tot es pot afegir a pròtesis per produir una capa protectora contra fongs i bacteris que creixen a la boca.

Característiques

Partícules de Nano-plata per la seva bona conductivitat, així que ocupa una posició molt important en el camp de la microelectrònica. Nano-plata partícules superfície efectes, efectes de mida quàntica, etc, així que també té alguns efectes especials, com superfície millora les aplicacions Raman, aplicacions mèdiques.

1. Nano-silver és un argent com el material, mida de partícula inferior a 100nm, en general entre 25-50nm.

2. Nano-plata rendiment i la seva mida de partícula és directament relacionats.

L'estudi va trobar que el més petit la mida de les partícules, el més fort és el rendiment bactericida.

Característiques

Rentat a curt termini no afecta la seva funció; amb natural color, es poden desplegar color, l'aplicació no afecten la tintura, pot completament substitueix el plom, estany de soldadura, ús a llarg termini de nano-plata antibacterial estarà formada en el cos de plata deposició serà efectes adversos, biològics, deposició excessiva i fins i tot hi ha serà obvis enverinament fenomen, volàtil plata nano al medi ambient tindran un cert impacte en la voluntat d'ecologia de matar el medi ambient en els bacteris beneficiosos, productes de plàstic a la precipitació de nano-plata després ja no tenen funció de l'esterilització, el temps, generalment de tres mesos per sis mesos, l'ús a llarg termini serà perjudicial per l'organisme, que provoca símptomes d'intoxicació, que afecten el desenvolupament físic.


Un parell de:Compost inorgànic el paper Següent:Trets de compostos inorgànics i usos