Nanopartícules de plata interacció

- Jul 21, 2017-

Plata metall és àmpliament utilitzat en la nostra vida quotidiana i en l'atenció mèdica. A causa de nanopartícules de plata a l'avanç de la nanotecnologia, nanopartícules de plata nano plata partícules (en endavant com AgNPs) han guanyat més beneficis. No obstant això, l'augment de l'ús de AgNPs en diversos camps condueix inevitablement a un augment en el risc potencial de partícules nanomètriques, aixecant les preocupacions sobre la seguretat del medi ambient i la salut humana. Plata nanopartícules en els últims anys, els investigadors han avaluar les toxicitats de AgNPs i procurar explorar els mecanismes cel·lulars i moleculars de toxicitat.

Després els nanomaterials introdueixi el sistema biològic, s'estableixen una sèrie d'interfícies de nanopartícules-biomolecule amb cèl·lules i orgànuls subcel·lular macromolècules (com ara proteïnes, àcids nucleics, nanopartícules de plata lípids, hidrats de carboni). La interacció de dinàmiques, dinàmica i intercanvi de calor en aquesta zona de la interfície pot afectar els processos de formació de Corona de proteïna, contacte cel·lular, membrana plasmàtica atrapament, captació cel·lular de nanopartícules de plata i biocatálisis, que determinen la presència de nanomaterials biocompatibilitat i biohazardability.

Citotoxicitat, com les espècies reactives d'oxigen, dany del DNA, canvis de nanopartícules de plata en l'activitat enzim intracel·lular i l'aparició d'apoptosi i necrosi, s'han associat amb la toxicitat hepàtica induïda per AgNPs en vivo. Bàsicament, quan les cèl·lules s'enfronten a condicions desfavorables, nanopartícules de plata diversos processos estacionari començarà a mantenir la supervivència cel·lular, un dels quals és l'autofàgia. L'autofàgia, pot actuar com un procés de defensa cel·lular que és essencial per contrarestar la toxicitat d'AgNPs, però no mantenen activitat autofàgia, nanopartícules de plata acompanyats d'energia reduït, que poden contribuir a l'aparició de l'apoptosi i fetge posterior danys de la funció.

No hi ha cap evident efecte citotòxic sobre AgNPs que entren en les cèl·lules mitjançant transport actiu (és a dir, endocitosi). En canvi, internalització dels AgNPs, que s'intercanvien predominantment en l'interval lisosomal a través d'endocitosi, té importants efectes tòxics en les cèl·lules. Tenint en compte que AgNPs endocitosi es considera una condició suficient i no essencials per induir citotoxicitat. A més, AgNPs de nanopartícules de plata pot destruir la integritat de la membrana cel·lular per induir la peroxidació de lípids i així penetrar directament a la membrana cel·lular.

Més i més evidència suggereix que les modificacions post-translacionals, especialment la fosforilació, l'acetilació i ubiquitinación, determinar l'activitat i / o agregació de proteïnes implicats en la realització de l'autofàgia i afinar la marea autophagous desenvolupament. Plata nanopartícules augmentat estrès cel·lular pot conduir a la caiguda del sistema modificació postraduccional o causar inespecífics modificació que no es produeix en condicions fisiològiques.

Ubiquitinación ha estat considerat clau per controlar el destí de les proteïnes, nanopartícules de plata que és el procés d'etiquetatge proteïnes per ser degradada per proteasomes. Més de nanopartícules de plata recentment, no hi ha evidència creixent que conjugats ubiquitina cadenes determinar la selectivitat de l'autofàgia.

Disfunció de l'autofàgia ha estat delineades com autofàgia hiperactivitat o marea autofàgia està bloquejat, i els resultats es manifesten com autofàgia transport i / o disfunció lisosomal, que ha estat reconegut com l'apoptosi i el potencial l'autofàgia impuls a la mort cel·lular és també conegut com tipus II programada la mort cel·lular. Estudis recents in vitro han demostrat que AgNPs també al seu torn bloquejar autophonic posterior marea (que pot ser la conseqüència de disfunció lisosomal), que poden interferir en la fisiologia cel·lular normal. Plata nanopartícules en addició, l'acumulació de p62, a la superfície, P62 sembla ser favorable a mantenir la fisiologia cel·lular normal.


Un parell de:Anàlisi química de nitrat de plata Següent:Valor d'importants aplicació de nanopartícules de plata