Plata nanopartícules matar llevat

- Aug 24, 2017-

Valor monetari de la plata és menor que l'or, però en el tractament de la infecció, el valor mèdic de plata no pot ser subestimades. Quan el fracàs d'antibiòtics, plata coloïdal per mostrar el seu efecte. Dr. Schauss de la Universitat John Hapkins creu que la plata coloïdal és un medicament natural capaç de "centenars de patògens". professor Menriques de Universitat discutida ha demostrat que nanopartícules de plata pot matar llevats sota diverses condicions i tenen bona capacitat antifúngic. Prevenció de la infecció oral és molt eficaç.

Valor monetari de la plata és menor que l'or; però en el tractament de la infecció, no pot ser subestimades el valor mèdic de plata; en emergències, plata coloïdal no només és més valuós que l'or i més eficaç.

Quan el fracàs d'antibiòtics, plata coloïdal el seu efecte; antibiòtics ataquen la intestinals bons o dolents microorganismes, danyar el sistema immunològic. Mode d'atacar als antibiòtics és susceptible de variació bacteriana. De fet, l'abús d'antibiòtics i Prescripció No greu ha causat bacteris lluitar contra els antibiòtics. Aquest és un problema general a l'hospital.

D'altra banda, el Dr Alexander G. Schauss de la Universitat de Johns Hopkins sosté que la plata coloïdal és un medicament natural que és resistent a "centenars de patògens"; molts metges no trobava antibiòtics en 1938 abans molts metges utilitzat infecció. Avui en dia, persones tornar amb plata de lidiar amb problemes com la metamorfosi bacteriana.

Metges experimentar amb nanopartícules de plata per tractar infeccions orals per fongs induïda per? Les infeccions per llevats causades per Candida albicans i Candida glabrata són comuns en pròtesis; condueix a aftes i estomatitis dental - una infecció molt dolor que afecta el 70% de les persones que porten pròtesis dentals. Aquests microbis refractaris infeccions orals ràpidament formar biofilms i antibiòtics no matar aquests fongs per créixer, però en realitat ajudar-los.

Amb saliva van causar una varietat de control experimental de l'entorn, després la biopel·lícula artificial en la saliva, observat canvis infecció fúngica. Aviat van trobar que la mida no és important, en totes les condicions, nanopartícules de plata pot efectivament matarà el llevat. Aquest estudi determina clarament les propietats antifúngics de plata, i la granulometria pot ser utilitzat en una varietat de processos.

Nanopartícules de plata es poden ordenar de nous fàrmacs i pot ser utilitzat com a precaució en els hospitals. Plata pot venir a la boca per ajudar amb pròtesis per evitar el creixement de biofilm. Professor Henriques creu que nanopartícules de plata fins i tot es pot afegir a pròtesis per produir una capa protectora contra fongs i bacteris que creixen a la boca.


Un parell de:Nitrat de plata del tractament Següent:Ús d'actuar de nitrat de plata