Responsabilitat de la nanopartícula en plata

- Jun 15, 2017-

Recentment, Silver Nanoparticle un grup de científics del ETH Zurich Institute ha desenvolupat una nova tecnologia per a Nanowall Silver Nanowall ultra-prim, que produeix els elèctrodes més transparents i conductors fins ara, de manera que podem veure a tot arreu la pantalla tàctil té un millor Qualitat de la pantalla, capacitat de resposta més precisa.


Segons els científics, la tecnologia actual de pantalles tàctils tradicionals es basa en gran mesura a la superfície de la superfície amb una capa de material conductor compost de nanofons gairebé invisibles. En l'actualitat, s'utilitza habitualment l'òxid d'indi és una alta transparència, la Nanopartícula de Plata, però la conductivitat és relativament baixa.

Els científics tenen un gran avenç en aquesta tecnologia, és que utilitzen nanopartícules metàl·liques d'or o plata amb una impressió 3D de nano-parets que l'òxid d'indi més transparent, més conductora, de Nanopartícula de Plata que pot proporcionar una experiència de pantalla tàctil més perfecta.


"En el passat, les persones utilitzaven òxid d'indi per aquest material amb un alt grau de transparència, i la seva prima capa de tecnologia de producció ha estat més madura, la Nanopartícula de Plata, però la seva conductivitat només és general". Va explicar el membre de l'equip de recerca, l'estudiant de doctorat ETH, Patrik Rohner.

Els científics imprimeixen nanopartícules d'or i plata a través d'un procés nano-3D conegut com Nanodrip, mantenint una alta transparència mentre mantenen la conductivitat dels materials descrits anteriorment. Els investigadors poden imprimir aquests elèctrodes en capes molt primes: entre 80 i 500 nanòmetres. Nanopartícula de plata No obstant això, això planteja una altra pregunta:


"Els dos objectius són contradictoris per aconseguir una alta conductivitat en aquests cables fets a partir de metalls", va dir Dimos Poulikakos, professor de termodinàmica a ETH. L'arc de plata nanoparticular d'or, plata augmenta, la conductivitat augmenta, però la formació de la graella per reduir la transparència.

Per resoldre aquest dilema, els científics utilitzen la tecnologia d'impressió 3D per imprimir els elèctrodes, de manera que només es pot elevar amb precisió l'alçada del cable, de manera que es va elevar a 2 o 4 vegades l'amplada, augmentant així l'àrea de la secció transversal del Filferro, va augmentar encara més la conductivitat, però la transparència de la graella no es redueix.


Per fer-ho, l'equip de Poulikakos va utilitzar el procés d'impressió Nanodrip 3D que van desenvolupar fa tres anys, de fet, aquesta tecnologia era la que va informar Scrona abans de fer el color més petit del món amb una imatge de sal utilitzant la tecnologia. En aquest estudi, la tinta fabricada amb nanopartícules d'or o plata es col·locava en un dissolvent i després es dispersava en un líquid molt petit mitjançant un camp elèctric. El dissolvent es va evaporar ràpidament, la plata de Nanoparticle deixant només aquestes petites estructures en 3D. Els científics utilitzen aquestes gotetes fines per a la impressió 3D, podeu imprimir una estructura molt petita.


Segons informa ETH, aquest és el primer ús mundial de la tecnologia d'impressió 3D per crear la pantalla tàctil de mural nano. Aquesta nano-paret no només és més transparent que l'òxid d'indi fet de nano-paret, plata de nanopartícula, sinó també més conductiu i menor cost. Això és degut a que la producció d'òxid d'indi de l'estany requereix un ambient interior molt net, mentre que les nanopartícules d'or i plata no són necessàries.


Un parell de:Compost inorgànic referit a com inorgànic Següent:Compost compost inorgànic de