Tecnologia de la nanopartícula de plata

- Jul 31, 2017 -

Un nou tipus de recobriment d'implants plasmàtics amb partícules de plata, Silver Nanoparticle DentaPlas, prevé infeccions bacterianes durant la implantació dental. Nanopartícula de plata Aquesta tecnologia de revestiment és tan poderosa com la tecnologia d'implantació tradicional i té un cicle de vida més llarg.

Un dels principals problemes en la implantació dental és la infecció bacteriana, que condueix a la degeneració de l'os de la mandíbula. I l'última tecnologia ajudarà a reduir el risc de futura infecció, Nanopartícula de Plata que pot millorar l'efecte de l'implant. La quantitat anual d'implantació dental alemanya és sorprenent, al voltant d'un milió anual per a la implantació. No obstant això, a causa de la infecció bacteriana en l'organització, Silver Nanoparticle necessita canviar aquest patró d'implantació. Quan la implantació de les dents artificials, el sistema de defensa cel·lular del cos es protegirà de la infecció microbiana. Quan els bacteris passen pel sistema immunitari del cos, formen ràpidament una capa de biofilm a la superfície de l'implant de titani, protegint-lo del rebuig. Els bacteris després envaeixen l'implant, la Nanopartícula de plata causant una reacció inflamatòria i condueix a la degradació dels ossos.

Aquest nou tipus de recobriment de plasma no només inhibirà el creixement de bacteris, Silver Nanoparticle, sinó que també fa que l'implant i els mandíbules formin ràpidament una capa d'os més durable. Les nanopartícules de plata estan presents a la superfície de l'implant, de manera que això es pot aconseguir. Aquesta combinació de nanopartícules i un revestiment de polímers plasmàtics té un gruix d'uns 100 nanòmetres i, després d'unes poques setmanes, també es pot dissoldre. Nanopartícula de plata I durant aquest temps, una petita quantitat d'ions de plata continuaran estrenant-se, Silver Nanoparticle matant així bacteris. Durant la prova de implants de titani i mostres que s'han implantat, el revestiment de DentaPlas de Nanopartícula de Plata pot desinfectar fàcilment el procés, té propietats antibacterianes i té bona biocompatibilitat.

El gruix de la capa de material, la porositat i la concentració de partícules de plata es poden personalitzar segons sigui necessari. Això permet que el temps que les partícules de plata penetrin a través de la capa de plasma exterior en l'implant es pugui ajustar segons es vulgui. Una vegada que les partícules de plata s'han alliberat, Silver Nanoparticle, les partícules de plata ja no entraran al teixit, Silver Nanoparticle, el que significa que l'implant no produeix efectes tòxics. El prototip d'aquest recobriment de polímers plasmàtics ja està disponible.


Un parell de:Nitrat de plata es dispersen i precipitar Següent:Seguretat entorn de nanopartícules de plata