Sensor de Pell de plata nanocables per mesurar els nivells d'hidratació

- Mar 06, 2017 -

Ag-nanocables-patch.jpg

Els atletes, soldats, miners i molts altres poden patir de deshidratació, la qual cosa podria posar en perill mortal. Seguiment dels nivells d'hidratació al cos en el camp segueix sent un repte, però els investigadors de la Universitat Estatal de Carolina del Nord han arribat amb una tecnologia que pot arribar a ser una forma coherent de mesurar la hidratació.

L'equip de Carolina del Nord va construir un sensor sense fil de la pell, que es pot fixar al pit o al canell, i que utilitza elèctrodes especials amb nanocables de plata per recollir les petites diferències en la conductivitat de la pell com la quantitat de canvis en el contingut d'aigua.

ag-sensor.jpg

Per fer un contacte estret amb la pell, els elèctrodes estan fets d'un polímer flexible. Pel que és conductora, mantenint els elèctrodes elàstica, nanocables de plata estan integrats per tot el polímer.

El sensor fins al moment ha estat provat en models de pell amb diferents nivells d'hidratació, i el sensor de mesura amb precisió els. L'equip fins i tot va canviar la humitat ambient de l'aire i el sensor no es va veure afectat per això.

Ja hi ha un parell de prototips del dispositiu, cada un amb connectivitat sense fils Bluetooth per llegir fàcilment la sortida del sensor a un telèfon intel·ligent a prop.


Un parell de:Aiguafort senzilla tècnica per crear nanoestructures esquerrans i dretans Següent:Clariant llança Nano conductor de plata Tinta