Nanocables d'argent i grafè s'uneixen per a exhibicions de pantalla de Tacte

- Jan 09, 2017 -

Lacamp dels nanomaterialescompeteixen a replaceindium òxid d'estany (ITO)com a director d'orquestra transparent que controla píxels d'exhibicióen exhibicions de pantalla de tacte és aconseguir concorregut. Hem vist materials incloent-hinanotubs de carboni,nanocables d'argent,igrafèpromogut com l'hereu aparent per a aquesta aplicació.

Ara, els investigadors de la Universitat de Sussex, Anglaterra han introduït una forta contenderinto la batalla per substituir l'òxid d'estany de l'indi:un material híbrid format per nanocables d'argent que estan vinculats amb el grafè.

"El material híbrid és molt més barat degut al fet que només hem d'utilitzar una fracció de la nanocables normalment necessaris per assolir les propietats de ITO," va explicar Alan Dalton, professor de la Universitat de Sussex i el laboratori del qual va conduir la investigació, en una entrevista de correu electrònic ambIEEE Spectrum. "El grafè actua com conectors entre el nanocables, que significa que la xarxa no han de ser dens. Podem dipositar el grafè en una xarxa projectat de nanocables deposició de pel·lícula."

La reducció de costos associats amb aquest material híbrid enfront de plata nanocables en el seu propi obre el potencial d'ella prenent una porció més gran del mercat director transparents; es estat preveu thatdemand per a directors d'aquests empenyerà vendes passat marca $900 milions l'any 2025.

En la investigació descrita a la revistaNanoescala, els investigadors van mostrar que la clau per produir el material és una tècnica matemàtica que s'ha utilitzat prèviament per descriure com els canvis de fase com congelació passen en espais molt petits.

"En aquesta recerca hem aplicat una tècnica matemàtica per a resoldre la mida més petita subpixel podem fer sense afectar les propietats dels nostres elèctrodes nanocable," va explicar Matthew Large, autor principal de l'article, en un comunicat de premsa. "Els resultats ens diuen com afinar la nostra nanocables per complir els requisits de qualsevol aplicació donat."

Nanocables d'argent han demostrat ser una de les substitucions més prometedors per la ITO. MoblistesCambriosiNano blaues troben entre les més notables empreses comercials aprofitant aquesta tecnologia.

"Nanocable de plata i plata nanocable-grafè híbrids són probablement les alternatives més viables a les tecnologies existents," deia Dalton en un comunicat de premsa.

Dalton creu que el seu nou procés reduirà no només reduir els costos de producció relacionats amb aquests materials, però també reduir la demanda energètica dels materials, donant-li un preu i el rendiment d'avantatge sobre els competidors.

Dalton i seu laboratori han sumat forceswithM-SOLVE, basat a Oxford, Anglaterra; junts, que estan buscant per aplicar aquests últims resultats d'investigació a projectes comercials.


Un parell de:Com tintes conductives exigències dels consumidors Següent:Tinta conductiu mercats 2016-2026: Previsions, tecnologies, jugadors