nitrat de plata Anàlisi química

- Jun 01, 2017 -

nitrat de plata incolor, vidre transparent sense sabor o vidre blanc, sabor amarg. Densitat: 4,35, punt de fusió 212 Shan, punt d'ebullició: 440 Shan. Utilitzat per a una imatge, mirall, plata, ocults i no descolorado tinta, tint, porcellana, coloració, gravat d'ivori i reactius importants en l'anàlisi química, la medicina nitrat de plata utilitzada com un agent antivirus ,, la prevenció de la inflamació ocular neonatal astringent i veterinària com una ferida i el tractament inflamació local.

els assajos amb animals poden conduir a anèmia hemolítica i edema pulmonar, que es repeteix petites dosis d'injeccions de plata, pot causar anèmia, la hiperplàsia de la medul·la òssia, òrgans de teixit el nitrat de plata es produeixen bones formes plata, especialment el glomèrul renal substrat de plata calma, pot conduir a un engrossiment de la pel·lícula.

a curt termini excessiva a la membrana mucosa de la pell té la funció d'estimulació i l'efecte corrosiu, en el tracte respiratori té el rendiment mal és bronquitis, el respiratori membrana mucosa del tracte bones formes plata, la plata bones formes apareix a la conjuntiva primera, nitrat de plata per error després que el nitrat de plata, la membrana mucosa del tracte digestiu té les rotllanes ivity.

calma argent de la pell, la mà comuna, avantbraç i altres parts exposades, que mostren punts negres grisos i marrons, algunes persones semblen el cos de la pell plata, nitrat de plata la plata calma canvi és sovint de llarga durada , no és fàcil a desaparèixer, l'impacte en el sistema respiratori pot conduir a la bronquitis crònica.

el nitrat de plata és un fort oxidant amb un perill d'incendi. Foc amb aigua.

Coexistència amb matèria orgànica, nitrat de plata, quan la llum és de color negre, si hi ha sulfur d'hidrogen, no importa si o no els llums s'enfosqueixen. Pot ser descomposta en plata per escalfament.

Després que el nitrat de plata se serveix erròniament, pot inhalar ràpidament l'aigua salada concentrada i rentar l'estómac amb la injecció clorat de sodi 2% per fer la formació de precipitat de clorur de plata i un altre tractament simptomàtic. La pell i de l'ull membrana mucosa de plata, nitrat de plata es poden utilitzar de tiosulfat de sodi i ferro barreja de cianur de potassi, intradèrmica local o injecció conjuntival, hi ha un cert efecte.

Per tal d'evitar la descomposició de nitrat de plata, es poden emmagatzemar en ampolles de color marró o envasos lleugers, a baixa temperatura, ventilació, lluny-orgànic i fàcil d'oxidar el material a conservar

Quan es produeixen fugues, mascaretes i guants han de ser usats. Esbandida amb aigua i drenar les aigües residuals diluïdes en el sistema d'aigües residuals.

El nitrat de plata es converteix en plata quan la matèria orgànica es converteix en gris i negre. nitrat de plata pura és estable a la llum, però la seva solució aquosa i els sòlids es manté sovint en una ampolla de reactiu de color marró a causa de la puresa general del producte. El nitrat de plata es descompon en plata, nitrogen, oxigen i diòxid de nitrogen quan s'escalfa a 440 Shan. Solució aquosa i solució d'etanol tenen una reacció neutral al tornassol, nitrat de plata el pH és aproximadament 6. Punt d'ebullició 444 Shan (descomposició). Oxidant. En presència de matèria orgànica, vegi de color gris clar o gris-negre. El nitrat de plata pot reaccionar amb una sèrie de reactius per precipitar reaccions o reaccions de coordinació (vegeu compostos de coordinació). Per exemple, amb la reacció de sulfur d'hidrogen, la formació de sulfur de plata negre Ag2S precipitació; reacció amb cromat de potassi, la formació de precipitació Ag2Crot plata vermell-marró de crom-àcid; reacció amb fosfat de dihidrogen de sodi, formant groc fosfat de plata Ag3po4 precipitat; reacció nitrat de plata amb ions halogen, formant d'halur de plata AGX precipitat. També pot ser amb acció alcalí, formar marró negre plata oxidada Ag2O precipitar, i la forma d'acció de ions arrel àcid oxàlic plata àcid oxàlic blanc Ag2C2o4 precipitat etc. El nitrat de plata pot reaccionar amb NH3, CN, SCN-i així successivament, formant diverses molècules de coordinació < p="">


Un parell de:Nanopartícules de plata àmpliament utilitzats en Següent:Electrocristalización: El gran avanç en or de nanopartícules d'Investigació