Anàlisi química de nitrat de plata

- Jul 21, 2017 -

Cristall transparent, incolor, insípid o Cristall blanc, sabor amarg de nitrat de plata. Densitat: 4.35, punt de fusió 212 ° C, punt d'ebullició: 440 ° c. utilitzat per a la fotografia, miralls, nitrat de plata plata tintes platejat, ocults i no-que s'esvaneix, taques, porcellana, coloració, aiguafort anàlisi química i d'Ivori

De les importants reactius, mèdicament utilitza com antivirus agents, nitrat de plata astringents, profilaxi oftàlmic neonatal i ús veterinari ferida i tractament inflamatòria local.

Animal prova poden provocar anèmia hemolítica i l'edema pulmonar, nitrat de plata repetir petites dosis d'injecció de plata, pot causar anèmia, myeloproliferation, teixit i organogènesi, nitrat de plata especialment la plata de membrana soterrani glomerular tranquil, pot conduir a l'espessiment de la membrana de soterrani.

Irritació de la pell excessiva a curt termini i efectes corrosius sobre les vies respiratòries, bronquitis,

Pell plata mà comuna, calma, avantbraç i altres parts exposades, nitrat de plata mostrant gris i marrons taques negres, que algunes persones apareixen sistèmics pell plata calma, aquest canvi tranquil plata és sovint durada, fàcil per a baixar, nitrat de plata l'impacte sobre l'aparell respiratori sistema pot conduir a la bronquitis crònica.

Nitrat de plata és un fort agent oxidant i al risc d'incendi. Quan el foc està en flames.

I matèria orgànica de convivència amb el cas de llum negra, si sulfhídric, nitrat de plata amb o sense llum són negre. Nitrat de plata es pot classificar per calefacció i plata.

Després de prendre el nitrat de plata, ràpidament pot inhalació de concentrat sal aigua, el nitrat de plata i 2% clorur sòdic injecció lentament gàstric lavage, nitrat de plata per tal que la formació de la precipitació de clorur de plata i per altre tractament simptomàtic. Pell i ulls mucosal calma, de plata pot ser utilitzat barreja Tiosulfat de sodi i potassi de ferricyanide, local intradermal o injecció de subconjunctival, tenen un efecte determinat.

Per tal d'evitar la descomposició de nitrat de plata, nitrat de plata pot ser emmagatzemada en marrons ampolles o recipients foscos, a la baixa temperatura, ventilació, matèria orgànica molt i fàcil d'oxiden el material a la preservació.

Nitrat de plata en el cas de la matèria orgànica gris negre, descomposició de nitrat de plata d'argent. Nitrat de plata pura és estable a la llum, però a causa del producte general puresa no és suficient, la solució aquosa i sòlid sovint s'emmagatzemen en l'ampolla del reactiu marró. Nitrat de plata s'escalfa a 440 ° C es descomponen en plata, nitrogen, oxigen i diòxid de nitrogen. La solució aquosa i la solució d'etanol van ser neutrals pel foc i tenia un pH de aproximadament 6. El punt d'ebullició de 444 ° C (descomposició). Hi ha l'oxidació. En presència de matèria orgànica, nitrat de plata Veure llum es converteix en color gris o gris negre. Nitrat de plata reacciona amb una sèrie de reactius per a la precipitació o coordinació (vegeu compostos de coordinació). Per exemple, amb sulfhídric reacció nitrat de plata la formació de precipitació sulfur de plata negre Ag2S; amb la reacció de passivat a bombo de potassi, la formació de vermell cromat de plata marró Ag2CrO4 precipitació; amb la reacció de fosfat de disodium d'hidrogen, plata nitrat la formació del fosfat plata groc Ag3PO4 precipitació; reacció amb ions de halògens, nitrat de plata, formant un precipitat AgX Halur de plata. Nitrat de plata, però també amb el paper de àlcali, la formació d'òxid de plata negre marró Ag2O precipitació; amb el paper d'ions d'oxalat per formar precipitació Ag2C2O4 de blanc plata oxalat. Nitrat de plata pot reaccionar amb NH3, CN-, SCN - i així successivament per formar diversos ions complexos.


Un parell de:Fort compost inorgànic oxidant Següent:Plata nitrat cap olor