Anàlisi química de nitrat de plata

- Jul 10, 2017 -

Cristall transparent, incolor, insípid o Cristall blanc, sabor amarg de nitrat de plata. Densitat: 4.35, punt de fusió 212 ° C, punt d'ebullició: 440 ° c. utilitzat per a la fotografia, miralls, nitrat de plata plata tintes platejat, ocults i no-que s'esvaneix, taques, porcellana, coloració, aiguafort anàlisi química i d'Ivori

Agents importants, nitrat de plata mèdicament utilitza com antivirus agents, astringents, profilaxi oftàlmic neonatal i ús veterinari ferida i tractament inflamatòria local.

Prova animals poden provocar anèmia hemolítica i l'edema pulmonar, nitrat de plata repetir petites dosis d'injecció de plata, es causa anèmia, myeloproliferation, teixit de nitrat de plata i organogènesi, especialment la membrana soterrani glomerular de plata tranquil, pot conduir a l'espessiment de la membrana de soterrani.

Sobredosi a curt termini sobre la pell i mucoses tenen un efecte estimulant i corrosió, el dany de vies respiratòries a bronquitis, calma plata submucosos respiratòria nitrat de plata, plata calma primer va aparèixer a la conjuntiva, després d'argent nitrat digestiu membrana mucosa és corrosiu.

Calma la pell plata, nitrat de plata mà comuna, avantbraç i altres parts exposades, mostrant gris i marrons taques negres, que algunes persones apareixen sistèmics la pell calma plata, nitrat de plata plata canvi tranquil és sovint durada, fàcil per a baixar, l'impacte sobre l'aparell respiratori sistema pot conduir a bronquitis crònica

Nitrat de plata és un fort agent oxidant i al risc d'incendi. Quan el foc està en flames.

I matèria orgànica de convivència amb el cas de la llum pot ser negre, plata nitrat si sulfhídric, amb o sense llum són negre. Es pot classificar per calefacció i plata.

Pell: Portar roba protectora per evitar el contacte amb la pell.

Ulls: amb ulleres de seguretat química.

Inhalació: Cal anar equipat amb respirador per evitar la ingesta excessiva de pols de nitrat de plata o la seva barreja.

Després de prendre el nitrat de plata, nitrat de plata pot ràpidament la inhalació de concentrat d'aigua salada i lavage lentament gàstric de injecció de clorur de sodi de 2%, per tal que la formació de la precipitació de clorur de plata i per altre tractament simptomàtic. Pell i ulls mucosal plata calma malaltia, nitrat de plata pot ser utilitzat Tiosulfat de sodi i barreja ferricyanide de potassi, local intradermal o injecció de subconjunctival, tenen un efecte determinat.

Per tal d'evitar la descomposició de nitrat de plata, nitrat de plata pot ser emmagatzemada en marrons ampolles o recipients foscos, en la baixa temperatura, ventilació, matèria orgànica molt nitrat de plata i fàcil d'oxiden el material a la preservació. Mètode: (II) classe.

Aparició de fuites, ha d'usar màscares protectores i guants. Esbandida amb aigua, diluir les aigües residuals

Nitrat de plata en el cas de la matèria orgànica gris negre, descomposició de nitrat de plata d'argent. Nitrat de plata pura és estable a la llum, però degut a la manca de puresa del producte en general, la solució aquosa i sòlids portatiles sovint es conserven en ampolles de reactiu marró. Nitrat de plata s'escalfa a 440 ° C es descomponen en plata, nitrogen, oxigen i diòxid de nitrogen. La solució aquosa i la solució d'etanol van ser neutrals pel foc i el pH era uns 6. El punt d'ebullició de 444 ° C (descomposició). Hi ha l'oxidació. En presència de matèria orgànica, veure que la llum es torna de color gris o gris negre. Nitrat de plata reacciona amb una sèrie de reactius per a la precipitació o coordinació (vegeu compostos de coordinació). Per exemple, amb sulfhídric reacció nitrat de plata la formació de precipitació sulfur de plata negre Ag2S; amb la reacció de passivat a bombo de potassi, la formació de vermell cromat de plata marró Ag2CrO4 precipitació; amb la reacció de fosfat sòdic d'hidrogen, la formació del fosfat plata groc Ag3PO4 precipitació; reacció amb ions de halògens, per formar l'Halur de plata AgX es precipiten. Nitrat de plata, però també amb el paper de àlcali, la formació d'òxid de plata negre marró Ag2O precipitació; amb el paper d'ions d'oxalat per formar precipitació Ag2C2O4 de blanc plata oxalat. Nitrat de plata i NH3, CN-, SCN - i altres reaccions, la formació d'una varietat d'ions.


Un parell de:Desenvolupament de compostos inorgànic de Següent:Nanopartícules de plata interacció