Cristalls incolor de nitrat de plata

- Nov 01, 2017 -

Nitrat de plata és un vidre incolor, soluble en aigua. Nitrat de plata pura és estable a la llum, però a causa del producte general puresa no és suficient, la solució aquosa i sòlid sovint s'emmagatzemen en l'ampolla del reactiu marró. Emulsió fotogràfica, plata, mirall, impressió, medicina, tints cabell, prova clorur, bromur i Iodur, etc., també s'utilitza en la indústria electrònica.

Propietats físiques

Incolor transparent orthorhombic lamelar crystal, soluble en aigua i amoníac, soluble en èter i glicerol, lleugerament soluble en etanol, quasi insoluble en àcid nítric concentrat. La solució aquosa era lleugerament àcides. Solució de nitrat de plata conté una gran quantitat d'ions de plata, així l'oxidació és fort, i un cert corrosiu, mèdica per a la proliferació del teixit de granulació, diluir la solució per fungicida de les infeccions d'ull. Després de la fusió de líquid groc clar, després de curar és encara blanca.

Propietats químiques

Nitrat de plata en el cas de la matèria orgànica gris negre, descomposició de plata. Nitrat de plata pura és estable a la llum, però a causa del producte general puresa no és suficient, la solució aquosa i sòlid sovint s'emmagatzemen en l'ampolla del reactiu marró. Nitrat de plata s'escalfa a 440 ° C es descomponen en plata, nitrogen, oxigen i diòxid de nitrogen. La solució aquosa i la solució d'etanol van ser neutrals pel foc i el pH era uns 6. El punt d'ebullició de 444 ° C (descomposició). Hi ha l'oxidació. En presència de matèria orgànica, veure que la llum es torna de color gris o gris negre. Nitrat de plata reacciona amb una sèrie de reactius per a la precipitació o coordinació (vegeu compostos de coordinació). Per exemple, amb la reacció de sulfur d'hidrogen, la formació de precipitació sulfur de plata negre Ag2S; amb la reacció de passivat a bombo de potassi, la formació de vermell cromat de plata marró Ag2CrO4 precipitació; amb la reacció de fosfat sòdic d'hidrogen, la formació del fosfat plata groc Ag3PO4 precipitació; reacció amb ions de halògens, per formar l'Halur de plata AgX es precipiten. Però també amb el paper de àlcali, la formació de precipitació de l'òxid de plata negre marró Ag2O; amb el paper d'ions d'oxalat per formar precipitació Ag2C2O4 de blanc plata oxalat. Nitrat de plata pot reaccionar amb NH3, CN-, SCN - i així successivament formant diverses molècules de coordinació.

Ús de l'actuació

Química Analítica per a la precipitació d'ions clorur, l'estàndard de treball de nitrat de plata per a la calibració de solució de clorur de sodi. Sals inorgàniques indústria per a la fabricació d'altre argent. La indústria electrònica s'utilitza en la fabricació d'adhesius conductives, nou Purificadors de gas, A8x tamisos moleculars, guants enguantada i platejada. Indústria fotogràfica per a la fabricació de pel·lícula radiografia de cinema pel·lícula fotogràfica i altres materials fotogràfics. La indústria de galvanoplàstia s'utilitza per platejat de components electrònics i altres productes artesanals i també s'utilitza com a material platejada per a miralls i thermoses. La indústria de la pila s'utilitza per produir bateries de plata-zinc. Medicina utilitzava com a fungicida, agent de corrosió. Indústria química japonès per tenyir el cabell i així successivament. Química Analítica s'utilitza per determinar el clor, brom, iode cianur i thiocyanate.

Per a no-cianur plata, com thio àcid sulfúric plata galvanoplàstia, plaques de plata, plata plata imide disulfur plata, plata sulfosalic plata i altres principals sal d'àcid. És la font d'ions de plata. Contingut de nitrat de plata la taxa platejat solució conductivitat, dispersió i precipitació tenen un cert impacte. La dosi general és de 25-50g/l

La solució aquosa de nitrat de plata es pot reduir els aldehids qual orgànics i sucres. Així és el reactiu per provar aldehids i sucres. També s'utilitza per determinar l'ió clorur, la determinació de catalitzador de manganès, galvanoplàstia, fotografia, pintar de porcellana.

Operació precaucions

Operació tancada, per millorar la ventilació. Operadors ha especialment preparats per observar estrictament els procediments operatius. Es recomana que l'operador portar un respirador de pols de filtre de aire elèctrica de tipus campana, portar roba de anti-virus plàstic, guants de cautxú chloroprene, no ha de ser abandonat a la pell. Mantenir-se allunyat de foc, calor, és prohibit fumar de lloc de treball. De inflamable i combustible. Evitar la pols. Evitar el contacte amb agents reductors, alcaloides i alcohols. Maneig descàrrega llum de llum, d'evitar danys a l'embalatge i contenidors. Equipat amb la corresponent varietat i quantitat d'equips de foc i equips de tractament d'emergència de fuites. Envasos buits pot ser residus perjudicials.


Un parell de:Desenvolupament d'aplicacions de compostos inorgànics Següent:Seguretat ambiental nanopartícules de plata