Efecte nitrat de plata

- Jun 15, 2017-

Cristall transparent incolor, sense gust, o cristall blanc, gust amarg. Densitat: 4,35, punt de fusió 212 ° C, punt d'ebullició: 440 ° C. Nitrat de plata S'utilitza en tinta fotogràfica, mirall, platejat, amagat i no esmolat, tinció, porcellana, colorant, gravat d'ivori i anàlisi químic de reactius importants, plata Nitrat mèdic per antivirus, astringents, oftalmologia neonatal Prevenció i tractament veterinari per a ferides i inflamació local.

La prova animal pot conduir a una anèmia hemolítica i un edema pulmonar, petites dosis repetides d'injecció de plata, poden causar anèmia, mieloproliferació, teixit i organogénesis, especialment la membrana basal glomerular, la calma de plata, pot provocar l'engrosamiento de la membrana basal.

L'excés a curt termini de la pell i les membranes mucoses tenen un efecte estimulant i efecte corrosiu en el dany del tracte respiratori causat per bronquitis, calma de plata submucosa respiratòria, calma platejada apareguda per primera vegada a la conjuntiva, després de prendre nitrat de plata la membrana mucosa del tracte digestiu és corrosiva.

La pell calma de plata, la mà comú, l'avantbraç i altres parts exposades, que mostren els punts negres de color gris i marró, algunes persones semblen la calma platejada de la pell sistèmica, aquest canvi tranquil de plata és sovint durador, fàcil de disminuir, l'impacte en el sistema respiratori pot conduir a la malaltia crònica Bronquitis.

El nitrat de plata és un agent oxidant fort i corre el risc d'incendis. Quan el foc està encès.

I la coexistència de matèria orgànica amb el cas de negre clar, nitrat de plata si el sulfur d'hidrogen, amb o sense llum, és de color negre. Es pot descompondre mitjançant calefacció i plata.

Pell: utilitzeu roba protectora per evitar contacte amb la pell.


Ulls: amb ulleres de seguretat químiques.


Inhalació: ha d'estar equipat amb un respirador per evitar l'ingrés excessiu de la pols de nitrat de plata o la seva barreja.

Després de prendre el nitrat de plata, es pot inhalar ràpidament l'aigua salada concentrada i el 2% d'injecció de clorur sòdic lentament, de manera que la formació de precipitació de clorur d'argent i altres tractaments simptomàtics. La calma de plata i la mucositat ocular de la pell i l'ull es pot utilitzar la tiosulfat de sodi i la barreja de ferricianuro de potassi, injecció local intradérmica o subconjuntival, tenen un cert efecte.

Per evitar la descomposició del nitrat de plata, el nitrat de plata es pot emmagatzemar en ampolles marrons o recipients foscos, en la baixa temperatura, la ventilació, la matèria orgànica i fàcil d'oxidar el material a la conservació.

L'aparició de fuites hauria de portar màscares i guants de protecció. Esbandida amb aigua i dilueix l'efluent en el sistema d'aigües residuals.


Un parell de:Enfocament de compost inorgànic Següent:Compost inorgànic pot produir una gran quantitat de calor