Plata nitrat cap olor

- Aug 24, 2017 -

Nitrat de plata és un cristall transparent incolor o cristalls blancs. Cap olor. Pura a la llum i l'aire fa no canvi negre, però la presència d'àcid sulfhídric o rastre orgànic matèria pot promoure la foto-reducció i negre, fos després el líquid groc clar, després de curar és encara blanca. Escalfat a 440 ℃ quan la descomposició en plata, nitrogen, oxigen i diòxid de nitrogen. Solidificació de proteïna. Es pot utilitzar per determinar l'ió clorur, la determinació de catalitzador de manganès, galvanoplàstia, fotografia, pintar de porcellana.

Química Analítica per a la precipitació d'ions clorur, la referència del treball de nitrat de plata per a la calibració de solució de clorur de sodi. Sals inorgàniques indústria per a la fabricació d'altre argent. La indústria electrònica s'utilitza en la fabricació d'adhesius conductives, nou Purificadors de gas, A8x tamisos moleculars, guants enguantada i platejada. Indústria fotogràfica per a la fabricació de pel·lícula fotogràfica raigs x de cinema pel·lícula fotogràfica i altres materials fotogràfics. La indústria de galvanoplàstia s'utilitza per platejat de components electrònics i altres productes artesanals i també s'utilitza com a material de plata i plata per a miralls i thermoses. La indústria de la pila s'utilitza per produir plata i bateries de zinc. Medicina utilitzava com a fungicida, agent de corrosió. Indústria química japonès per tenyir el cabell i així successivament. Química Analítica s'utilitza per determinar el clor, brom, iode cianur i thiocyanate.

Per a no-cianur plata, com Tiosulfat plata plata, platejat disulfur imide plata, plata plata, platejat àcid sulfosalicylic i altre principal sal. És la font d'ions de plata. Contingut de nitrat de plata la taxa platejat solució conductivitat, dispersió i precipitació tenen un cert impacte. Dosi general és de 25-50g/l

La solució aquosa de nitrat de plata es pot reduir els aldehids qual orgànics i sucres. Així és el reactiu per provar aldehids i sucres. També s'utilitza per determinar l'ió clorur, la determinació de catalitzador de manganès, galvanoplàstia, fotografia, pintar de porcellana.

Nitrat de plata té una certa toxicitat, en el cos per produir greu corrosió del tracte gastrointestinal, dosi letal per a adults d'uns 10 grams. Meitat dosi letal (ratolí, oral) 50mg/kg.

Baptista de nitrat de plata pot provocar dolor abdominal, vòmits, excrements amb sang i fins i tot gastrointestinal perforació s'ha produït. Pot provocar cremades de pell i ulls. L'exposició a llarg termini als béns dels treballadors apareixerà medicaments plata sistèmics. Actuació inclou: la pell del cos una àmplia gamma de pigmentació, color pedra gris blavós o superficial; ull plata causat per dany d'ull; calma plata respiratòries causades per la bronquitis crònica i així successivament.


Un parell de:Anàlisi química de nitrat de plata Següent:Plata nanopartícules alta activitat