Nitrat de plata del tractament

- Jun 28, 2017 -

Sense color, nitrat de plata, cristall transparent sense gust, o cristall blanc, gust amarg. Densitat: 4,35, punt de fusió 212 ° C, punt d'ebullició: 440 º C. S'utilitza en tinta fotogràfica, mirall, plata, oculta i no esvaïble, tenyit, porcellana, colorant, gravat d'ivori i anàlisi químic de reactius importants, nitrat de plata mèdic Per antivirus, astringents, oftalmologia neonatal Prevenció i tractament veterinari per a la ferida i la inflamació local.

La prova animal pot conduir a anèmia hemolítica i edema pulmonar, petites dosis repetides d'injecció de plata, pot causar anèmia, mieloproliferació, teixit i organogénesis, el nitrat de plata, especialment la membrana basal glomerular de la calma plateada, pot conduir a l'engrosamiento de la membrana basal.

La sobredosi a curt termini a la pell i les membranes mucoses tenen un efecte estimulant i la corrosió, el dany dels tractes respiratoris a la bronquitis, la calma submucosa respiratòria de plata, la nitrat de plata, la calma plateada va aparèixer per primera vegada a la conjuntiva, després de prendre nitrat de plata la membrana mucosa del tracte digestiu és corrosiva.

La pell calma de plata, la mà comú, l'avantbraç i altres parts exposades, que mostren els punts negres de color gris i marró, algunes persones semblen la calma platejada de la pell sistèmica, aquest canvi tranquil de plata és sovint durador, fàcil d'enfonsar, el nitrat de plata l'impacte en el sistema respiratori pot conduir A la bronquitis crònica.

El nitrat de plata és un agent oxidant fort i corre el risc d'incendis. Quan el foc està encès.

I la coexistència de matèria orgànica amb el cas de la llum pot ser negra, nitrat de plata si el sulfur d'hidrogen, amb o sense llum, és de color negre. Es pot descompondre mitjançant calefacció i plata

Pell: utilitzeu roba protectora per evitar contacte amb la pell.

Ulls: amb ulleres de seguretat químiques.

Inhalació: ha d'estar equipat amb un respirador per evitar l'ingrés excessiu de la pols de nitrat de plata o la seva barreja.

Després de prendre el nitrat de plata, es pot inhalar ràpidament l'aigua salada concentrada i el 2% d'injecció de clorur sòdic lentament, de manera que la formació de precipitació de clorur d'argent, nitrat de plata i altres tractaments simptomàtics. La malaltia de la pell i els ulls de la calma de plata mucosa, es pot utilitzar la tiosulfat de sodi i la barreja de ferricianur de potassi, injecció local intradérmica o subconjuntival, tenen un cert efecte.

Per evitar la descomposició del nitrat de plata, el nitrat de plata es pot emmagatzemar en ampolles marrons o contenidors foscos, a baixa temperatura, ventilació de nitrat de plata, nitrat de plata, molta matèria orgànica i fàcil d'oxidar el material a la conservació.

L'aparició de fuites hauria de portar màscares i guants de protecció. Nitrat de plata Esbandida amb aigua i dilueix l'efluent en el sistema d'aigües residuals.


Un parell de:Plata Seguretat del medi ambient en nanopartícules Següent:Enfocament de compost inorgànic