Oxidant de nitrat de plata

- Oct 17, 2017-

Nitrat de plata és xapat un tipus de productes químics, s'utilitza principalment en, mirall, impressió, Medicina i altres indústries, nitrat de plata ha soluble en les característiques de l'aigua, té cap color, nitrat de plata de gran puresa de nitrat de plata per reacció de llum és relativament estable.

Si els ions clorur, ions de brom, ions de iode, etc. Nitrat de plata reaccionen per produir insoluble en aigua, insoluble en àcid nítric clorur de plata (precipitat blanc), bromur de plata (llum precipitat groc), Iodur de plata (precipitat groc) i així successivament. Per tant, sovint s'utilitza per posar a prova l'existència d'ions clorur.

Soluble en èter i glicerina, lleugerament soluble en etanol anhidre, quasi insoluble en àcid nítric concentrat. És la solució aquosa àcida. Solució de nitrat de plata conté un gran nombre d'ions de plata, així l'oxidació és més fort, i hi ha una certa corrosiu, nitrat de plata ús mèdic perquè el teixit de granulació d'hiperplàsia de corrosió, diluir la solució per la infecció ocular de fungicides. Després de la fusió, el líquid groc clar és encara blanca després de solidificació.

Nitrat de plata es converteix en plata quan esdevé matèria orgànica grisos i negres. Nitrat de plata pura és estable a la llum, però la solució aquosa i sòlids sovint es mantenen en una ampolla marró reactiu degut a la puresa general del producte. Nitrat de plata és classificar en plata, nitrogen, el nitrat de plata oxigen i diòxid de nitrogen quan escalfa 440 ℃. solució aquosa i solució d'etanol té una reacció neutra el litmus, el ph és aproximadament 6. Punt 444 bullint ℃ (descomposició). Oxidant. En presència de matèria orgànica, vegeu gris clar o gris-negre. Nitrat de plata pot reaccionar amb una sèrie de reactius per precipitar reaccions o reaccions de coordinació (vegeu compostos de coordinació). Per exemple, amb la reacció de sulfur d'hidrogen, la formació de precipitació ag2s de sulfur de plata negre; reacció amb cromat de potassi, formació de color marró crom-àcid plata Ag2cro4 precipitació; reacció amb fosfat de sodi dihydrogen formant precipitat ag3po4 fosfat groc de plata; reacció amb ions de halògens, formant agx Halur de plata es precipiten de nitrat de plata. També pot ser amb acció alcalins, es precipiten forma marró negre ag2o plata oxidada i àcid oxàlic arrel ió acció blanc forma àcid oxàlic plata Ag2c2o4 precipitat etc. Nitrat de plata pot reaccionar amb NH3, CN i scn-formar diversos ions de coordinació.

Química Analítica s'utilitza per precipitar ions clorur, i l'estàndard de treball de nitrat de plata s'utilitza per calibrar solucions de clorur de sodi. La indústria inorgànic s'utilitza per fer altres sals de plata. La indústria electrònica s'utilitza en la fabricació d'adhesius conductives, nitrat de plata nou gas purificació agents, a8x tamisos moleculars, xapat i guants de treball en viu. Indústries fotosensible s'utilitzen per fer materials fotogràfics com pel·lícules de cinema, pel·lícules fotogràfiques de raigs x i pel·lícules fotogràfiques. Galvanoplàstia indústria de components electrònics i altres oficis platejada, però també un gran nombre de miralls i material de vesícula biliar plata flascó buit. La indústria de la pila s'utilitza per a la producció de bateries de plata de zenc. Nitrat de plata medicina s'utilitza com a agent corrosiu i bactericida. La indústria química quotidiana s'utilitza per tenyir el cabell. Química Analítica s'utilitza per determinar el clor, brom, iode cianur i thiocyanate.


Un parell de:Interacció química de nanopartícules de plata Següent:Nitrat de plata les característiques de la