El nitrat de plata reforça la ventilació

- Aug 08, 2017-

Cristall transparent incolor, sense gust, o cristall blanc, sabor amarg. Densitat de nitrat de plata: 4,35, punt de fusió 212 ℃, punt d'ebullició: 440 ℃. Per a imatges, miralls, tintes platejades de nitrat de plata, tintes ocults i indelebles, taques, porcellana, colorants, gravats d'ivori i anàlisis químiques

Reactors importants, usats com a antivirus, astringents, inflamació ocular neonatal de nitrat de plata. Prevenció i tractament veterinari per ferides i inflamació local.

Les proves en animals poden conduir a anèmia hemolítica i edema pulmonar, petites dosis de petites injeccions de plata, poden causar anèmia, hiperplàsia de medul·la òssia, òrgans de teixits es produeixen compostes de plata, nitrat de plata, especialment el substrat glomérulo renal, calma de plata, pot conduir a l'engrossiment de la pel·lícula.

A curt termini, la membrana mucosa excessiva té l'efecte corrosiu i l'estimulació, el nitrat de plata a les vies respiratòries té la manifestació de danys és la bronquitis, la membrana mucosa del tracte respiratori, la compostura platejada, la compostura platejada apareix primerament a la conjuntiva, erròniament després de la nitrat de plata, nitrat de plata, la membrana mucosa del tracte digestiu té la corrosivitat.

Pell plateada Calma, manta comuna, avantbraç i altres parts exposades, nitrat de plata que mostra taques negres grises i marrons, algunes persones apareixen el cos de la pell plateada, nitrat de plata el canvi tranquil de plata sovint és durador, no és fàcil de desaparèixer, plata El nitrat de l'impacte en el sistema respiratori pot conduir a bronquitis crònica.

El nitrat de plata és un fort oxidant amb un perill d'incendi. Foc amb aigua.

Coexistint amb la matèria orgànica, quan la llum és negra, el nitrat de plata si hi ha sulfur d'hidrogen, independentment de si les llums s'escurcen o no. Es pot descompondre a la plata per calefacció.

Després que el nitrat de plata es serveixi incorrectament, el nitrat de plata pot inhalar ràpidament l'aigua salada concentrada i rentar l'estómac amb un 2% d'injecció de sodi clorat per a que la formació de clorur de plata precipiti i altres tractaments simptomàtics. Nitrat de plata La membrana mucosa de la pell i els ulls de plata, es pot usar tiosulfat de sodi i barreja de cianur de potassi de ferro, nitrat de plata, injecció intradérmica o conjuntival, hi ha un cert efecte.

Per evitar la descomposició del nitrat de plata, es pot emmagatzemar en ampolles marrons o contenidors protegits per llum, a baixa temperatura, ventilació, substàncies molt orgàniques i fàcilment oxidades. Mètode de càrrega: classe (II).

El nitrat de plata pertany a un fort agent oxidant, substància corrosiva i contaminació ambiental. Amb una mica de barrejat orgànic o de sofre, barrejat amb fòsfor, l'impacte es pot cremar o explotar; el nitrat de plata és corrosiu. Una vegada que la pell està tacada amb solució de nitrat de plata, apareixen taques negres, nitrat de plata que es deu a la formació de plata de proteïnes negres.

El nitrat de plata té una certa toxicitat, en el cos a la producció gastrointestinal de corrosió severa, la quantitat letal d'adults d'uns 10 grams. El mal ús del nitrat de plata pot causar dolor abdominal intens, vòmits de nitrat de plata, sang i fins i tot perforació del tracte gastrointestinal. pot causar cremades de la pell i els ulls. Els treballadors que han estat exposats al producte durant molt de temps tindran una malaltia sistèmica de cos platejat. Les manifestacions de nitrat de plata inclouen: una àmplia gamma de pigmentació de la pell, color blau gris blau o color de pissarra lleugera, danys oculars causats per la plata als ulls, compost de plata respiratòria nitrat de plata causada per bronquitis crònica, etc.

Operació hermètica, enfortir la ventilació. L'operador hauria de portar guants de goma i ulleres per evitar goteig a la pell.

Emmagatzemi en un lloc fresc i ventilat; Fora de foc i calor. Eviteu la llum. Temperatura de nitrat de plata no superior a 30 ℃, humitat relativa no superior al 80%. Nitrat de plata L'embalatge ha d'estar segellat i no humit. hauria d'estar amb un combustible fàcil, agent reductor, classe alcalina, alcohols, productes químics comestibles per separar l'emmagatzematge, evitar l'emmagatzematge mixt.


Un parell de:Classificació de compostos inorgànics Següent:Compost inorgànic referit a com inorgànic