Nitrat de plata les característiques de la

- Nov 03, 2017-

Nitrat de plata és una substància química, s'utilitza principalment per platejat, mirall fent, impressió, farmacèutiques i altres indústries, nitrat de plata té una propietats soluble en aigua, té cap color, nitrat de plata de gran puresa de nitrat de plata per la reacció de la llum més estable.

En el cas de clorur, bromur, Iodur i altres reaccions generarà insoluble en aigua, insoluble en àcid nítric, plata (precipitat blanc) clorur, bromur de plata nitrat de plata (llum precipitat groc), Iodur de plata (precipitat groc) i així successivament . S'utilitza sovint per provar la presència de ions clorur;

Soluble en èter i glicerol, lleugerament soluble en etanol, quasi insoluble en àcid nítric concentrat. La solució aquosa era lleugerament àcides. Solució de nitrat de plata conté una gran quantitat d'ions de plata, així l'oxidació és fort i un cert corrosiu, mèdica per a la proliferació de teixit de granulació, solució diluïda de nitrat de plata per fungicida de les infeccions d'ull. Després de la fusió de líquid groc clar, després de curar és encara blanca.

Nitrat de plata en el cas de la matèria orgànica gris negre, descomposició de plata. Nitrat de plata pura és estable a la llum, però a causa del producte general puresa no és suficient, la solució aquosa i sòlid sovint s'emmagatzemen en l'ampolla del reactiu marró. Nitrat de plata s'escalfa a 440 ° C es descomponen en plata, nitrogen, oxigen i diòxid de nitrogen. La solució aquosa i la solució d'etanol van ser neutrals pel foc i el pH era uns 6. Punt 444 bullint ℃ (descomposició). Hi ha l'oxidació. En presència de matèria orgànica, nitrat de plata Veure la llum es converteix en color gris o gris negre. Nitrat de plata reacciona amb una sèrie de reactius per a la precipitació o coordinació (vegeu compostos de coordinació). Per exemple, amb la reacció de sulfur d'hidrogen, la formació de precipitació sulfur de plata negre Ag2S; amb la reacció de passivat a bombo de potassi, la formació de vermell cromat de plata marró Ag2CrO4 precipitació; amb la reacció de fosfat sòdic d'hidrogen, la formació del fosfat plata groc Ag3PO4 precipitació; reacció amb ions de halògens, per formar l'Halur de plata AgX es precipiten. Però també amb el paper de àlcali, plata nitrat la formació d'òxid de plata negre marró Ag2O precipitació; amb el paper d'ions d'oxalat per formar precipitació Ag2C2O4 de blanc plata oxalat. Nitrat de plata amb NH3, CN-, SCN - i altres reaccions, la formació de diversos ions de coordinació.

Química Analítica per a la precipitació d'ions clorur, l'estàndard de treball de nitrat de plata per a la calibració de solució de clorur de sodi. Sals inorgàniques indústria per a la fabricació d'altre argent. La indústria electrònica s'utilitza en la fabricació d'adhesius conductives, Purificadors de gas noves de nitrat de plata, A8x tamisos moleculars, guants enguantada i platejada. Indústria fotogràfica per a la fabricació de pel·lícula radiografia de cinema pel·lícula fotogràfica i altres materials fotogràfics. La indústria de galvanoplàstia s'utilitza per platejat de components electrònics i altres productes artesanals i també s'utilitza com a material platejada per a miralls i thermoses. La indústria de la pila s'utilitza per produir bateries de plata-zinc. Medicina utilitzava com a fungicida, agent de corrosió de nitrat de plata. Indústria química japonès per tenyir el cabell i així successivament. Química Analítica s'utilitza per determinar el clor, brom, iode cianur i thiocyanate.

Per a no-cianur plata, com thio àcid sulfúric plata galvanoplàstia, plaques de plata, plata plata imide disulfur plata, plata sulfosalic plata i altres principals sal d'àcid. És la font d'ions de plata. Contingut de nitrat de plata la taxa platejat solució conductivitat, dispersió de nitrat de plata i precipitació tenen un cert impacte. La dosi general és de 25-50g/l La solució aquosa de nitrat de plata es pot reduir els aldehids qual orgànics i sucres. Així és el reactiu per provar aldehids i sucres. També s'utilitza per determinar l'ió clorur, la determinació de catalitzador de manganès, galvanoplàstia, fotografia, pintar de porcellana.


Un parell de:Oxidant de nitrat de plata Següent:Mecanisme citotòxica nanopartícules de plata